Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτα περσινά επίπεδα οι τιμές στο Ρέθυμνο

Στα περσινά επίπεδα οι τιμές στο Ρέθυμνο

Στα ίδια με τις προηγούμενες χρονιές επίπεδα, δηλαδή χαμηλά, βρίσκονται οι τιμές στο Ρέθυμνο, ενώ και τα ποσοστά κρατήσεων για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο είναι στα ίδια με τα περσινά επίπεδα. Όσον αφορά στους υπόλοιπους μήνες, όπως δήλωσε στο TravelDailyNews ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου, κ. Νικόλαος Βουρβουχάκης, “το τοπίο είναι…

Στα ίδια με τις προηγούμενες χρονιές επίπεδα, δηλαδή χαμηλά, βρίσκονται οι τιμές στο Ρέθυμνο, ενώ και τα ποσοστά κρατήσεων<...> για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο είναι στα ίδια με τα περσινά επίπεδα. Όσον αφορά στους υπόλοιπους μήνες, όπως δήλωσε στο TravelDailyNews ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου, κ. Νικόλαος Βουρβουχάκης, “το τοπίο είναι ακόμη `θολό`, καθώς τα τελευταία χρόνια οι κρατήσεις γίνονται την τελευταία στιγμή, με προσφορές, κ.λ.π.”.

Οι χώρες που ενδιαφέρουν περισσότερο το Ρέθυμνο και διαμορφώνουν το 45% περίπου της κίνησης, είναι η Γερμανία και η Μεγάλη Βρετανία. “Για την πρώτη αναμένεται αύξηση της τάξης του 3%”, κατά τον κ. Βουρβουχάκη, “ενώ για τη δεύτερη, όλα θα εξαρτηθούν από την ισοτιμία ευρώ – λίρας”.

Ακόμα, όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Βουρβουχάκης, “η Ρωσική αγορά ενδιαφέρει σίγουρα περισσότερο από κάθε άλλη, ενώ χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά και πληρότητα στις υποδομές, που θα στηρίξουν εναλλακτικές μορφές. Η κατασκευή γηπέδων γκολφ, προπονητικών κέντρων και η αξιοποίηση του ορεινού όγκου του νησιού, μπορούν και χρήζει να υλοποιηθούν άμεσα”.

Τέλος, όσον αφορά στη προβολή του Ρεθύμνου, ο πρόεδρος της Ένωσης τόνισε ότι “η θέση μας είναι πως η προβολή και η διαφήμιση της περιοχής πρέπει να εφαρμόζεται σε ένα Πλαίσιο, που υιοθετεί τις βασικές αρχές του marketing, τις νέες τεχνολογίες, τον ανταγωνισμό και λαμβάνει υπόψη του τη συμβολή του τομέα στην Εθνική Οικονομία και Απασχόληση. Σε αυτό το πλαίσιο και με την προϋπόθεση, το στάδιο υλοποίησης να ανατίθεται σε επαγγελματίες του χώρου της Προβολής & Διαφήμισης, πρέπει να υπάρχει σύμπλευση με τις ενέργειες του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ..

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Βουρβουχάκη στη στήλη Συνέντευξη στο TravelDailyNews

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/03/2023
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023