Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Ελλάδας στην Ισπανία

Προβολή της Ελλάδας στην Ισπανία

Το τεύχος Ιουνίου 2003 του Ισπανικού ταξιδιωτικού περιοδικού Viajes National Geographic -η ισπανική έκδοση του National Geographic Traveler- με κεντρικό τίτλο “Ο παράδεισος της Κέρκυρας, της Ιθάκης και των Ιονίων Νήσων της Ελλάδας”

Το τεύχος Ιουνίου 2003 του Ισπανικού ταξιδιωτικού περιοδικού Viajes National Geographic -η ισπανική έκδοση του<...> National Geographic Traveler- με κεντρικό τίτλο “Ο παράδεισος της Κέρκυρας, της Ιθάκης και των Ιονίων Νήσων της Ελλάδας” και εξώφυλλο την φωτογραφία της τοποθεσίας “Ναυάγιο” της Ζακύνθου περιλαμβάνει πολυσέλιδο αφιέρωμα στα νησιά του Ιονίου. Το αφιέρωμα προβάλλει την ομορφιά των νησιών του Ιονίου με εντυπωσιακές φωτογραφίες και, ενώ περιλαμβάνει και χρηστικές πληροφορίες (μεταφορά, διαμονή, χρήσιμα sites, κ.ά.) για κάθε ενδιαφερόμενο.

Επιπλέον, το ίδιο τεύχος περιλαμβάνει και ξεχωριστό θέμα με τίτλο “Η μαγεία των Μετεώρων”, στο οποίο προβάλλεται η ιδιαίτερη ομορφιά της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Viajes National Geographic, το οποίο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ταξιδιωτικούς τίτλους της Ισπανίας, φιλοξενεί αρκετά συχνά θέματα σχετικά με την Ελλάδα, συμβάλλοντας σημαντικά στην προβολή της χώρας μας στο Ισπανικό κοινό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024