Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΛέρος: Υπεγράφη η σύμβαση για το αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών στα Άλιντα
Πολιτική

Λέρος: Υπεγράφη η σύμβαση για το αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών στα Άλιντα

Υπεγράφη η 1η Τροποποίηση της Διαβαθμιδικής Σύμβασης για το έργο: «Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών στα Αλιντα νήσου Λέρου».

Ο Δήμος Λέρου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπέγραψαν την 1η Τροποποίηση της Διαβαθμιδικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: «Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών στα Άλιντα νήσου Λέρου», με συνολικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 2.250.000 ευρώ.

→Πώς η Λέρος κατάφερε να μπει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λέρου, κ. Μιχάλης Κόλλιας ευχαριστεί τον περιφερειάρχη κ. Γεώργιο Χατζημάρκο για την περαιτέρω χρηματοδότηση του έργου κατά 750.000 ευρώ από ιδίους πόρους της Περιφέρειας ,εν συγκρίσει του αρχικού προϋπολογισμού του έργου που ανερχόταν σε 1.500.000 ευρώ και για την άμεση δημοπράτηση του.

«Με την κατασκευή του έργου αυτού θα δοθεί περαιτέρω ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή καθώς θα ελλιμενίζονται δεκάδες τουριστικά σκάφη, στα οποία θα παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και παράλληλα θα ελλιμενίζονται σε ένα σύγχρονο και ασφαλή λιμένα. Τέλος, η λειτουργία του τουριστικού αγκυροβολίου θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

O δήμαρχος Λέρου, κ. Μιχάλης Κόλλιας

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024