Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΗ Λέρος επενδύσει στις υποδομές στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας
Υποδομές

Η Λέρος επενδύσει στις υποδομές στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας

Για ακόμα μία χρονιά, η προσέλευση των επισκεπτών και του επιβατικού κοινού στο νησί, σημειώνει μεγάλη αύξηση.

Στις υποδομές επενδύει ο Δήμος Λέρου, ώστε να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους τουρίστες, που επισκέπτονται το νησί. Μάλιστα μια τριπλή συνεργασία μεταξύ του δημάρχου Λέρου Μιχάλη Κόλια, με τον πρόεδρο κ. Νεκτάριο Κοκκώνη, τα μέλη και το προσωπικό του λιμενικού ταμείου (ΔΗΛΙΤΑΛ) επιτεύχθηκε η τοποθέτηση δύο χημικών τουαλετών στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Επίσης, τοποθετήθηκαν επιπλέον παγκάκια, σε χώρο προστατευόμενο από τον ήλιο ώστε να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Σημειώνεται, για ακόμα μία χρονιά, η προσέλευση των επισκεπτών και του επιβατικού κοινού σημειώνει μεγάλη αύξηση, γεγονός που «αποτελεί για εμάς κινητήρια δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να αναδεικνύουμε τις ομορφιές και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Λέρος μας», δηλώνει ο δήμαρχος, Μιχάλης Κόλιας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024