Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΟΛΠ: Νέοι χώροι και σύγχρονες υποδομές για την υποδοχή των έντεκα πλοίων ολυμπιακής φιλοξενίας

ΟΛΠ: Νέοι χώροι και σύγχρονες υποδομές για την υποδοχή των έντεκα πλοίων ολυμπιακής φιλοξενίας

Μετά από προσπάθειες τεσσάρων ετών το λιμάνι του Πειραιά ολοκλήρωσε και παρέδωσε στους επιβάτες, τους νέους χώρους και τις σύγχρονες υποδομές του για την υποδοχή των έντεκα πλοίων ολυμπιακής φιλοξενίας. […]

Μετά από προσπάθειες τεσσάρων ετών το λιμάνι του Πειραιά ολοκλήρωσε και παρέδωσε στους επιβάτες, τους νέους χώρους και τις<...> σύγχρονες υποδομές του για την υποδοχή των έντεκα πλοίων ολυμπιακής φιλοξενίας.

Από την προηγούμενη εβδομάδα λειτουργούν με απόλυτη επιτυχία ο επιβατικός σταθμός Κανέλου στο υπέροχο αναπαλαιωμένο κτίριο, οι σταθμοί Ξαβερίου, Εκθεσιακού Κέντρου, Βασιλέως Κωνσταντίνου και παράλληλα ο κεντρικός σταθμός επιβατών εξωτερικού.

Η ασφάλεια που παρέχεται είναι σε υψηλότατο επίπεδο, μεγαλύτερο των υποχρεώσεων του ISPS code, που ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. οφείλει να εφαρμόζει. Αναγνώριση των πιο πάνω αποτελούν οι δηλώσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ κ. Τζ. Μπούς προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Εμ. Κεφαλογιάννη, καθώς και του κ. Μ. Σίμιτσεκ, επικεφαλή ΔΕΑ του 2004.

Ακόμα, αξίζει να τονιστεί ότι στα πλοία παρέχονται για πρώτη φορά υπηρεσίες από το δίκτυο οπτικών ινών. Έτσι, το λιμάνι του Πειραιά εισέρχεται πλέον σε μια νέα εποχή και η προσπάθεια της νέας Διοίκησης θα συνεχιστεί για την συνεχή αναβάθμιση και παροχή υψηλών υπηρεσιών στους χρήστες του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024