Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς5 Γερμανοί τουρίστες κατηγορούνται για αρχαιοκαπηλία στην Αλγερία

5 Γερμανοί τουρίστες κατηγορούνται για αρχαιοκαπηλία στην Αλγερία

Οι 5 Γερμανοί τουρίστες, των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη στην αλγερινή Σαχάρα, όταν απομακρύνθηκαν για άγνωστους λόγους από τον οδηγό τους, διέπραξαν, σύμφωνα με τις […]

Οι 5 Γερμανοί τουρίστες, των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη στην αλγερινή Σαχάρα, όταν απομακρύνθηκαν για<...> άγνωστους λόγους από τον οδηγό τους, διέπραξαν, σύμφωνα με τις αρχές της χώρας, το αδίκημα της αρχαιοκαπηλίας.

Ειδικότερα, στις αποσκευές των Γερμανών βρέθηκαν περισσότερα από 140 αρχαιολογικά ευρήματα και για το λόγο αυτό θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το αλγερινό πρακτορείο ειδήσεων APS.

Εναντίον των 5 Γερμανών τουριστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν την Κυριακή στην έρημο Σαχάρα, κοντά στα σύνορα με το Νίγηρα, από αστυνομική περίπολο, έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες για αρχαιοκαπηλία, ενώ σύμφωνα με το Δίκαιο της Αλγερίας για το αδίκημα αυτό προβλέπονται ποινές φυλάκισης από 2 έως 5 χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024