Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Sea Cloud Cruises ακυρώνει τα δρομολόγια προς την Αγία Πετρούπολη
Κρουαζιέρα

Η Sea Cloud Cruises ακυρώνει τα δρομολόγια προς την Αγία Πετρούπολη

Πλέον, η Sea Cloud Cruises θα αναπτύξει ένα νέο δρομολόγιο για τα ταξίδια τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Οι επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση για τα δρομολόγια προς Αγία Πετρούπολη έχουν ήδη ενημερωθεί για την απόφαση.

Η Sea Cloud Cruises ακύρωσε τα φετινά δρομολόγια προς την Αγία Πετρούπολη, του νέου της ιστιοφόρου Sea Cloud Spirit. Η εταιρεία με έδρα το Αμβούργο έλαβε αυτήν την απόφαση με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ουκρανία. Η Αγία Πετρούπολη υπήρχε αρχικά στο σχεδιασμό του δρομολογίου τέσσερις φορές, στην πρεμιέρα του πλοίου στη Βαλτική Θάλασσα. Πλέον η Sea Cloud Cruises θα αναπτύξει ένα νέο δρομολόγιο για τα ταξίδια τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Οι επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση για τα δρομολόγια προς Αγία Πετρούπολη έχουν ήδη ενημερωθεί για την απόφαση.

Από το 1979, η Sea Cloud Cruises είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο στις κρουαζιέρες. Το 90χρονο τετρακάταρτο ιστιοφόρο Sea Cloud, το μικρότερο “αδελφάκι” του Sea Cloud II και τώρα το νέο Sea Cloud Spirit συνδυάζουν την εμπειρία της παραδοσιακής ναυτοσύνης με την ατμόσφαιρα και την πολυτελή γοητεία των κλασικά κομψών ιδιωτικών γιοτ. Τα θαλάσσια ταξίδια της Sea Cloud Cruises ακολουθούν διαδρομές μακριά από τις τετριμένες διαδρομές κρουαζιέρας, ενώ το Sea Cloud και το Sea Cloud II ψηφίζονται τακτικά μεταξύ των πέντε κορυφαίων κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο από τον Berlitz Cruise Guide.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024