Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚαι η Ένωση Ξενοδόχων της Τουρκίας στη φετινή Philoxenia

Και η Ένωση Ξενοδόχων της Τουρκίας στη φετινή Philoxenia

Με αφορμή το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας προτιμούν την Τουρκία για την πραγματοποίηση των διακοπών τους,η Ένωση Ξενοδόχων της γείτονος χώρας αποφάσισε να συμμετάσχει στη φετινή Philoxenia, […]

Με αφορμή το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας προτιμούν την Τουρκία για την πραγματοποίηση των διακοπών τους,<…>η Ένωση Ξενοδόχων της γείτονος χώρας αποφάσισε να συμμετάσχει στη φετινή Philoxenia, που ανοίγει τις πύλες της σήμερα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2005.

Ειδικότερα, οι εκτιμήσεις της Ένωσης για την τρέχουσα χρονιά είναι ιδιαίτερα θετικές, αφού υπολογίζεται ότι ο αριθμός των τουριστών από την Ελλάδα που θα επισκεφθούν την Τουρκία θα ανέλθει περίπου σε 600.000 άτομα.

Να σημειωθεί ότι κατά το πρώτο 9μηνο του 2005 και έως την 1η Σεπτεμβρίου 2005, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Τουρισμού της Τουρκίας, ο αριθμός των τουριστών από την Ελλάδα που επισκέφθηκε την Τουρκία αυξήθηκε κατά 35,91%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή χρονική περίοδο. Αγαπημένοι προορισμοί των τουριστών από την Ελλάδα είναι η Κωνσταντινούπολη, η Μαρμαρίδα, το Μποντρούμ και το Κουσάντασι.

Μάλιστα, αύριο, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, θα δοθεί στο χώρο της έκθεσης δεξίωση με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Πολιτισμού και προβολής της Τουρκίας στη Βαρσοβία, της Νομαρχίας Κωνσταντινούπολης, του Δήμου Κωνσταντινούπολης, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης και της Ένωσης.

Στη δεξίωση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, θα παραστούν ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης της Ελλάδας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του Ε.Ο.Τ., ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας, ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Σετσκίν Τσετίνελλι, ο σύμβουλος προβολής της Τουρκίας στη Βαρσοβία, κ. Ονούρ Γκιοζέτ, ο αντινομάρχης της Κωνσταντινούπολης, κ. Τζουμχούρ Γκιουβέν Τάσμπασι, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, κ. Καντίρ Τόπμπας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης, κ. Μουράτ Γιαλτσίντας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί τιμητική πλακέτα στον κ. Αβραμόπουλο για την προσφορά του στην ανάπτυξη του ελληνο – τουρκικού τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024