Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜείωση των εσόδων από τον τουρισμό στην Κύπρο
Τα έσοδα του τουρισμού στην Κύπρο εκτιμάται να φτάσουν στο 1,5 δισ. ευρώ φέτος

Μείωση των εσόδων από τον τουρισμό στην Κύπρο

Τα ετήσια έσοδα της χώρας από τον τουρισμό υπερέβαιναν κάποτε τα 2 δισ. ευρώ, ενώ για φέτος εκτιμάται να φτάσουν περίπου στο 1,5 δισ. ευρώ, δήλωσε ο πρόεδρος του Παγκύπριου […]

Τα ετήσια έσοδα της χώρας από τον τουρισμό υπερέβαιναν κάποτε τα 2 δισ. ευρώ, ενώ για φέτος εκτιμάται να φτάσουν<...> περίπου στο 1,5 δισ. ευρώ, δήλωσε ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) κ. Χάρης Λοϊζίδης. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, σε ομιλία του σε γεύμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΣΥΞΕ, ο κ. Λοϊζίδης σημείωσε πως ο καθένας μπορεί να αναλογιστεί τις απώλειες που έχει υποστεί ήδη η κυπριακή οικονομία από αυτή τη μεγάλη μείωση και εξήγησε γιατί επιβάλλεται η πορεία αυτή να αναχαιτισθεί.

Ανέφερε, επίσης: “Μπορούμε ακόμη να αντιδράσουμε και να προλάβουμε τις εξελίξεις, με συνεργασία μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και με την εποικοδομητική συμβολή και των κοινωνικών εταίρων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023