Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέες πτήσεις της Eurowings προς Μαυρίκιο
Αεροπορικές εταιρείες

Νέες πτήσεις της Eurowings προς Μαυρίκιο

Από τον Μάιο του 2016 η Eurowings θα πετά μια φορά την εβδομάδα στο νησιωτικό κράτος του Μαυρίκιου. Οι νέοι ελκυστικοί προορισμοί είναι διαθέσιμοι προς κράτηση ακόμα και πριν την έναρξη των διηπειρωτικών δρομολογίων.

Καταπληκτικές παραλίες, φανταστικές περιοχές για καταδύσεις και παρθένα φύση – το νησιωτικό κράτος του Μαυρίκιου στον νοτιοδυτικό Ινδικό Ωκεανό είναι ένας από τους ονειρεμένους προορισμούς της Ασίας. Από τις αρχές Μαΐου της επόμενης χρονιάς, αυτός ο διηπειρωτικός προορισμός θα είναι προσβάσιμος από την Κολονία/Βόννη με την Eurowings. Οι πτήσεις για Μαυρίκιο είναι άμεσα διαθέσιμες προς κράτηση.

Στις 5 Μαΐου της επόμενης χρονιάς, η Eurowings θα εγκαινιάσει μια εβδομαδιαία πτήση προς το νησί. Ένα αεροσκάφος τζετ μακρινών αποστάσεων τύπου Airbus A330 θα πετά από την Κολονία/Βόννη προς το διεθνές αεροδρόμιο Grand Port του κεντρικού νησιού του συμπλέγματος, κάθε Πέμπτη στις 17:05 και θα φτάνει την επόμενη ημέρα στις 06:55 τοπική ώρα. Η πτήση επιστροφής προς τη Γερμανία με Eurowings θα αναχωρεί κάθε Παρασκευή στις 08:35 τοπική ώρα. Το τζετ θα προσγειώνεται βάσει προγράμματος στην Κολονία την Παρασκευή στις 18:25.

Οι επιλογές πτήσεων της νέας Eurowings αυξάνονται διαρκώς όπως φαίνεται και από την προσθήκη αυτού του νέου προορισμού. Οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων αναχωρούν από την Κολονία/Βόννη, αλλά υπάρχουν και εξαιρετικές πτήσεις ανταπόκρισης για διηπειρωτικούς προορισμούς από και προς το Αμβούργο και το Βερολίνο/Τεγκέλ.
 
Η Eurowings θα αρχίσει τις πτήσεις μακρινών αποστάσεων τις επόμενες εβδομάδες αρχικά με δύο αεροσκάφη τύπου Airbus A330-200 από την Κολονία/Βόννη. Το νέο πρόγραμμα της Eurowings περιλαμβάνει συνολικά έξι διηπειρωτικούς προορισμούς για τη χειμερινή περίοδο 2015/2016, μεταξύ αυτών δημοφιλείς προορισμούς στην Καραϊβική (Πουέρτο Πλάτα, Πούντα Κάνα, Βαραντέρο), στην Ταϋλάνδη (Πουκέ, Μπανγκόγκ) και στο Ντουμπάι. Από την καλοκαιρινή περίοδο του επόμενου έτους η προσφορά πτήσεων θα διευρυνθεί και με άλλους προορισμούς, μεταξύ αυτών και ο Μαυρίκιος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024