Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠεριοδεία του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου σε βασικές τουριστικές αγορές
Κύπρος

Περιοδεία του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου σε βασικές τουριστικές αγορές

Στα πλαίσια των επαφών, θα γίνει επεξήγηση της υφιστάμενης επιδημιολογικής εικόνας της Κύπρου και του εμβολιαστικού της προγράμματος.

Στο Λονδίνο και τη Μόσχα θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου, με επικεφαλής τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, για την πραγματοποίηση επαφών σχετικά με την επανεκκίνηση του τουρισμού.

Στα πλαίσια των επαφών, θα γίνει επεξήγηση της υφιστάμενης επιδημιολογικής εικόνας της Κύπρου και του εμβολιαστικού της προγράμματος, ενώ παράλληλα θα εξεταστούν τρόποι άμεσης επίλυσης των όποιων εκκρεμοτήτων συνεχίζουν να υπάρχουν, σχετικά με την κάθοδο στην Κύπρο τουριστών από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωσία. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στα πρωτόκολλα εισόδου
στη χώρα, τα οποία έχουν ετοιμαστεί εδώ και αρκετό διάστημα, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και ασφάλεια προς τους ταξιδιώτες, τους οργανωτές ταξιδίων, τις αεροπορικές εταιρείες και όλους τους άλλους εμπλεκόμενους του τομέα.

Σημειώνεται ότι στο ενδιάμεσο της περιοδείας του, ο υφυπουργός Τουρισμού θα μεταβεί στη Αθήνα, όπου θα λάβει μέρος σε σύνοδο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO). Στα πλαίσια της εν λόγω συνόδου, ο υφυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με ομολόγους του τρόπους αντιμετώπισης των μεγάλων προκλήσεων που επέφερε η πανδημία στον τουριστικό τομέα.

 

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023