Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠροχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Ουρανού

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Ουρανού

Στην ίδρυση Εθνικής Εποπτικής Αρχής, που προβλέπει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από όλα τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. για τη δημιουργία του ‘Ενιαίου Ευρωπαϊκού Ουρανού’, προχωρά με τη σειρά του και το Ελληνικό Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Στην ίδρυση Εθνικής Εποπτικής Αρχής, που προβλέπει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από όλα τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. για τη δημιουργία<...>του ‘Ενιαίου Ευρωπαϊκού Ουρανού’, προχωρά με τη σειρά του και το Ελληνικό Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Με βάση τη σχετική τροπολογία, η οποία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για την ‘Οργάνωση και Λειτουργία αρχών ελέγχου κυκλοφορίας των οχημάτων’, η ανεξάρτητη αρχή θα αναλάβει τον έλεγχο και την πιστοποίηση των υπηρεσιών εναέριας κυκλοφορίας, επικοινωνίας, πλοήγησης και επιτήρησης, καθώς και των μετεωρολογικών υπηρεσιών που προορίζονται για την αεροναυτιλία. Η αρχή αυτή, που θα υπάγεται στο διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, οφείλει να είναι ανεξάρτητη από τους παρόχους υπηρεσιών αεροναυτιλίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024