Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην Αθήνα ο υφυπουργός τουρισμού της Κίνας
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Στην Αθήνα ο υφυπουργός τουρισμού της Κίνας

Με τον υφυπουργό τουρισμού της Κίνας κ. Me Wang Zhifa, συναντήθηκε χθες το πρωί, η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά

Με τον υφυπουργό τουρισμού της Κίνας κ. Me Wang Zhifa, συναντήθηκε χθες το πρωί, η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης<...> κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Kατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας των δύο χωρών στο τομέα του τουρισμού και εκφράστηκε η βούληση των δύο πλευρών για την εξειδίκευση δράσεων που θα συνδράμουν στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης. Αρχικά, συμφωνήθηκε η δημιουργία ελκυστικών τουριστικών πακέτων και από τις δύο χώρες προκειμένου να διευκολύνουν την αύξηση των επισκεπτών από τη μία χώρα προς την άλλη.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός τουρισμού της Κίνας επισήμανε το ενδιαφέρον των Κινέζων να επισκεφτούν την Ελλάδα και ανέφερε την πρόθεση του να υποστηρίξει τις ενέργειες διαφημιστικής προβολής της Ελλάδας στην Κίνα. Επισημαίνεται ότι τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Me Wang Zhifa συνόδευαν ο αναπληρωτής διευθυντής της διεύθυνσης προώθησης τουρισμού κ.Yu Kaifa,ο αρμόδιος της διεύθυνσης προώθησης τουρισμού στην Ευρώπη κ. Zhang Li, η διευθύντρια του γραφείου τουρισμού στο Παρίσι κα.Yang Wenzhen και ο διευθυντής του γραφείου τουρισμού στην Ελβετία κ. Liu Cheng.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024