Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Melia Athens νικητής του βραβείου “Most Creative Award” στον διαγωνισμό Melia Hotels International HR EMEA
Διάκριση ξενοδοχείου

Το Melia Athens νικητής του βραβείου “Most Creative Award” στον διαγωνισμό Melia Hotels International HR EMEA

Όλα τα συμμετέχοντα στον διαγωνισμό ξενοδοχεία από την αλυσίδα Melia Hotels & Resorts και ME by Melia από την Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή και την Αφρική μοιράστηκαν στιγμές των εργαζομένων τους μέσα από το επαγγελματικό προφίλ της εταιρείας στο twitter. Στις 22 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκε ο νικητής από την ομάδα HR της εταιρείας για την περιοχή EMEA, σε τελετή που έγινε στη Μαδρίτη.

Το ξενοδοχείο Melia Athens κέρδισε το βραβείο “Most Creative Award” για εργαζόμενους, στον διαγωνισμό Melia Hotels International HR EMEA, στο Twitter.

Όλα τα συμμετέχοντα στον διαγωνισμό ξενοδοχεία από την αλυσίδα Melia Hotels & Resorts και ME by Melia από την Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή και την Αφρική προσκαλέστηκαν να συμμετάσχουν και να μοιραστούν στιγμές των εργαζομένων τους μέσα από το επαγγελματικό προφίλ της εταιρείας στο Twitter, με τη χρήση των hashtags #emeamoments και #mhi_emea. Για ένα μήνα όλα τα ξενοδοχεία “ανέβασαν” περιεχόμενο από ομάδες εργαζομένων, δραστηριότητες Κοινωνικης Εταιρικής Ευθύνης και στιγμές αναγνώρισης και διάκρισής τους. Η Melia Hotels International εκτιμά τόσο τις ανθρώπινες όσο και τις επαγγελματικές αξίες, που συνεργάζονται στις σχέσεις με τους εργαζόμενους και αναπτύσσονται μέσα σε μια εταιρεία, που δεν είναι μόνο ηγέτης στις διαφορετικές εκφάνσεις της εργασίας, αλλά και στη διαχείρηση ανθρώπινου δυναμικού, ππου αποτελεί και ένα από τα βασικά της θεμέλια.

Στις 22 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκε ο νικητής από την ομάδα HR της εταιρείας για την περιοχή EMEA, σε τελετή που έγινε στη Μαδρίτη.

Ακόμη, το ξενοδοχείο Melia Athens καλωσόρισε τα κορυφαία στελέχη εξεχουσών ισπανικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, καθώς και τα μέλη του Ελληνο-Ισπανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, σε κοκτέιλ την ίδια μέρα, 22 Οκτωβρίου.

Ο πρέσβης της Ισπανίας Alfonso Lucini και ο επικεφαλής του Οικονομικού & Εμπορικού Γραφείου της πρεσβείας Jorge Andreu Arasa, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Καλεσμένοι από τις εταιρείες Amadeus, Imaginarium, Ινστιτούτο Cervantes, Iberia, Dragados και πολλέ άλλες ακόμα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ξενοδοχείο, καθώς επίσης και να κερδίσουν μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχειακή μονάδα της Melia Hotels International στην Ισπανία, την Πορτογαλία ή την Ιταλία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024