Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤο Travel Guide ταξιδεύει στην καλοκαιρινή Αίγυπτο
Προορισμός

Το Travel Guide ταξιδεύει στην καλοκαιρινή Αίγυπτο

Με αφετηρία το Λούξορ στον ειδυλλιακό νότο της Αιγύπτου, θα παρελάσουν οι πιο εμβληματικές φαραωνικές αρχαιότητες της νότιας Αιγύπτου με αποκορύφωμα το Ναό του Καρνάκ έναν από τους μεγαλύτερους αρχαίους ναούς του κόσμου.

Αν δε φύγατε για διακοπές το Travel Guide και ο Θάνος Παπαδημητρίου φέρνουν τις διακοπές στο σπίτι σας. Αυτό το Σάββατο 31 Ιουλίου η θρυλική κρουαζιέρα του Νείλου συναντά τη γοητεία της Ερυθράς θάλασσας.

Με αφετηρία το Λούξορ στον ειδυλλιακό νότο της Αιγύπτου, θα παρελάσουν οι πιο εμβληματικές φαραωνικές αρχαιότητες της νότιας Αιγύπτου με αποκορύφωμα το Ναό του Καρνάκ έναν από τους μεγαλύτερους αρχαίους ναούς του κόσμου.

Θα ανεβούμε σε άμαξα, θα απολαύσουμε κρύο τσάι στο πιο ιστορικό ξενοδοχείο του Λούξορ το Winter Palace με τη βρετανική καταγωγή του και φυσικά πλέοντας με το ποταμόπλοιο στο Νείλο θα μαγευτούμε από εικόνες που μοιάζουν να βγήκαν από την Παλαιά Διαθήκη. Το ταξίδι συνεχίζεται στο Ασουάν, την αποκαλούμενη και ως πύλη της Αφρικής. Βόλτα με καμήλα, τετ α τετ επαφή με τους Νούβιους που έχουν ως κατοικίδιο ζώο κροκόδειλους και ειδυλλιακή βαρκάδα με φελούκα εν ώρα ηλιοβασιλέματος είναι από τις εμπειρίες που θα θυμάστε για πάντα.

Και εκτός από το Νείλο, σας προσκαλούμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση στον πιο COVID-free προορισμό της Αιγύπτου, το τουριστικό θέρετρο Sharm El Sheikh, το εξωτικό “διαμάντι” της Ερυθράς θάλασσας με τις υψηλές υπηρεσίες και τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Γεύσεις, αρώματα, χρώματα και χοροί της Ανατολής έρχονται σε ένα πλήρες ταξιδιωτικό αφιέρωμα για την Αίγυπτο με την υποστήριξη του Pyramis Travel και της Egypt air.

Αυτό το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα και κάθε Σαββατοκύριακο στο ACTION 24.

Ακόμη, η εκπομπή προβάλλεται πανελλαδικά μέσω Cosmote TV και Nova & Web TV – και σε αναμετάδοση από 15 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024