Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιβάτης πήδηξε από τρένο εν κινήσει

Επιβάτης πήδηξε από τρένο εν κινήσει

Επιβάτης αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ, που εκτελούσε την Μ. Πέμπτη το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη, πήδηξε από το βαγόνι, την ώρα που η αμαξοστοιχίαβρισκόταν στην περιοχή Ιωνίας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες […]

Επιβάτης αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ, που εκτελούσε την Μ. Πέμπτη το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη, πήδηξε από το βαγόνι, την ώρα που η αμαξοστοιχία<...>βρισκόταν στην περιοχή Ιωνίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών της αμαξοστοιχίας, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη, ο άγνωστος άνδρας, χωρίς κάποιο προφανή λόγο, άνοιξε το παράθυρο του τελευταίου βαγονιού και πήδηξε ξαφνικά έξω από το τρένο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Αστυνομικοί της `Αμεσης Δράσης και της Τροχαίας, καθώς επίσης και άνδρες της ΕΜΑΚ άρχισαν να `χτενίζουν` την περιοχή για τον εντοπισμό του άνδρα, ενώ η αμαξοστοιχία αναχώρησε ύστερα από λίγη ώρα και πάλι για την Αλεξανδρούπολη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024