Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓραφεία τουριστικής πληροφόρησης στην Κέρκυρα

Γραφεία τουριστικής πληροφόρησης στην Κέρκυρα

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξένοι και έλληνες επισκέπτες του νησιού ενημερώνονται καθημερινά από τα τρία γραφεία τουριστικής πληροφόρησης, ένα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και δύο στο λιμάνι, τα οποία λειτουργούν από […]

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξένοι και έλληνες επισκέπτες του νησιού ενημερώνονται καθημερινά από τα τρία γραφεία τουριστικής πληροφόρησης<...>, ένα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και δύο στο λιμάνι, τα οποία λειτουργούν από τις αρχές του Αυγούστου.

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να πληροφορηθούν για τα αξιοθέατα του νησιού, τα δρομολόγια των πλοίων και των λεωφορείων, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και να προμηθευτούν τα πολύγλωσσα έντυπα και τους χάρτες της πόλης και του Νομού.

Τα Γραφεία Πληροφόρησης λειτουργούν υπό την ευθύνη του νεοσύστατου Κερκυραϊκού Οργανισμού Τουρισμού, στον οποίο, προς το παρών, συμμετέχουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας, ο Δήμος Κερκυραίων και ο Δήμος Εσπερίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024