Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΙδιαίτερα θετικά τα μηνύματα από τις αγορές της Σλοβακίας και της Φιλανδίας για τα Ιόνια Νησιά

Ιδιαίτερα θετικά τα μηνύματα από τις αγορές της Σλοβακίας και της Φιλανδίας για τα Ιόνια Νησιά

Ιδιαίτερα θετικά μηνύματα για την τουριστική αγορά της Ελλάδας και συγκεκριμένα των Ιονίων Νησιών άφησε η έκθεση της Σλοβακίας `Slovakia Tour`,που πραγματοποιήθηκε από 26 – 29 Ιανουαρίου 2006, καθώς τα […]

Ιδιαίτερα θετικά μηνύματα για την τουριστική αγορά της Ελλάδας και συγκεκριμένα των Ιονίων Νησιών άφησε η έκθεση της Σλοβακίας `Slovakia Tour`,<...>που πραγματοποιήθηκε από 26 – 29 Ιανουαρίου 2006, καθώς τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η ποσοστιαία αύξηση των Ιονίων Νησιών θα υπερβεί αυτή της υπόλοιπης Ελλάδας, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση της η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της όλης εικόνας και παρουσίας της Ελλάδας στην έκθεση ήταν η διαρκής διαφήμιση σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης με το γνωστό μήνυμα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ `Ζήστε το δικό σας μύθο στην Ελλάδα`. Πολλοί ήταν όμως και οι επισκέπτες που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που υποστήριξε η Εταιρία Τουρισμού Ιόνιων Νησιών – ΕΤΙΝ.

Οι Σλοβάκοι, λαός με κουλτούρα και σεβασμό στην παράδοση, αγαπούν την Ελλάδα και γνωρίζουν τα Ιόνια Νησιά. Οι προσπάθειες του Ελληνικού κράτους αποδίδουν καρπούς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Περιφέρεια, καθότι φαίνεται η Ελλάδα να μετατρέπεται όλο και σε περισσότερες αγορές πρωταγωνιστής για το καλοκαίρι του 2006.

Έκθεση ΜΑΤΚΑ 2006

Με επιτυχία έκλεισε στο Ελσίνκι της Φιλανδίας η τουριστική έκθεση ΜΑΤΚΑ 2006, που πραγματοποιήθηκε από 19 – 22 Ιανουαρίου 2006, κατά την διάρκεια της οποίας εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ιονίων Νησιών πραγματοποίησαν συναντήσεις με tour-operators, που ήδη εκτελούν πτήσεις charter στην Ελλάδα, καθώς επίσης και με ταξιδιωτικά γραφεία που ενδιαφέρονται για τα νησιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024