Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΙδρυση Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Εκθέσεων & Συνεδρίων
Στόχος η ανάπτυξη της εκθεσιακής και συνεδριακής βιομηχανίας της Ελλάδας

Ιδρυση Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Εκθέσεων & Συνεδρίων

Με στόχο να συνεισφέρει δυναμικά στην ανάπτυξη της εκθεσιακής και συνεδριακής βιομηχανίας της Ελλάδας, ξεκίνησε πριν λίγους μήνες τις δραστηριότητές του ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Εκθέσεων & Συνεδρίων – ΣΕΚΕΣ…

Με στόχο να συνεισφέρει δυναμικά στην ανάπτυξη της εκθεσιακής και συνεδριακής βιομηχανίας της Ελλάδας, ξεκίνησε πριν λίγους μήνες τις δραστηριότητές του<...> ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Εκθέσεων & Συνεδρίων – ΣΕΚΕΣ.

Ο Σύνδεσμος, επιστέγασμα προσπαθειών και ενεργειών πολλών χρόνων, αποτελεί την -για πρώτη φορά στη χώρα μας- οργανωμένη εκπροσώπηση των κατασκευών, της διακόσμησης και της προσωρινής αρχιτεκτονικής, ενός τομέα-βασικής συνιστώσας της εκθεσιακής-συνεδριακής ζωής.

Σύμφωνα με το Καταστατικό του ΣΕΚΕΣ, που πρόσφατα πραγματοποίησε την πρώτη του γενική συνέλευση, οι σκοποί του συνδέσμου είναι:
α) η προώθηση των οικονομικών και επιχειρηματικών συμφερόντων των μελών του,
β) η ανάπτυξη αισθημάτων ευθύνης, ευγενικής άμιλλας, συναδελφικότητας και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο,
γ) η μελέτη και κατάδειξη προβλημάτων του κλάδου και η επεξεργασία και προώθηση επιλογών και λύσεων που να αποτρέπουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό με στόχο την εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη της αγοράς των εκθέσεων και των εκθεσιακών κατασκευών.

Στο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΚΕΣ συμμετέχουν οι: Ερμείδης Νίκος – πρόεδρος, Ανδρόνικος Παναγιώτης – αντιπρόεδρος, Ευρυγένης Φώτης – γραμματέας, Στασινοπούλου Λίτσα – ταμίας, Θεοδωρίδης Πέτρος – μέλος, Προκάκη Ειρήνη – μέλος και Τσούτσουρας Αθανάσιος – μέλος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο σύνδεσμος έχει ήδη πραγματοποιήσει έρευνα μεταξύ των μελών του με αντικείμενο τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπου στη λίστα των αποτελεσμάτων τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν οι κανόνες που διέπουν την εκθεσιακή αγορά -αθέμιτος ανταγωνισμός, λειτουργία εκθεσιακών κέντρων- καθώς και τα εργασιακά και ασφαλιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κατασκευάστριες εταιρείες.

Επίσης σύμφωνα με τις απαντήσεις, προτεραιότητα δίνεται στην πιστοποίηση των υπηρεσιών των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις εκθεσιακές-συνεδριακές κατασκευές, ένα θέμα που οι επιπτώσεις του αγγίζουν τόσο τις ίδιες τις κατασκευάστριες εταιρείες όσο και τους πελάτες τους -οργανωτές και εκθέτες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024