Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileInfo-points στις Ολυμπιακές πόλεις

Info-points στις Ολυμπιακές πόλεις

Σε 21 κεντρικά σημεία των πέντε Ολυμπιακών πόλεων, η “Αθήνα 2004” τοποθετεί Info-point. Μέσω των οθονών αφής ο χρήστης θα συνδέεται απευθείας με τον επίσημο κόμβο της Οργανωτικής Επιτροπής, και […]

Σε 21 κεντρικά σημεία των πέντε Ολυμπιακών πόλεων, η “Αθήνα 2004” τοποθετεί Info-point<...>.

Μέσω των οθονών αφής ο χρήστης θα συνδέεται απευθείας με τον επίσημο κόμβο της Οργανωτικής Επιτροπής, και να αναζητά οποιαδήποτε πληροφορία που έχει σχέση με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κατά την περίοδο των Αγώνων, θα λαμβάνονται άμεσα πληροφορίες αναφορικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα, τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, τα αποτελέσματα, όπως επίσης και πληροφορίες για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα οργανώνονται σε διάφορα σημεία των Ολυμπιακών πόλεων, τις μετακινήσεις του από και προς τις εγκαταστάσεις ή άλλα σημαντικά σημεία των πόλεων, καθώς και άλλες βασικές πληροφορίες για τις πόλεις.

Τα Info-point έχουν εγκατασταθεί: Στα αεροδρόμια “Ελευθέριος Βενιζέλος”, “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης και “Βιτσέντζος Κορνάρος” του Ηρακλείου, στους σταθμούς Μετρό Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Ακρόπολη και Αγ.Δημήτριος, στη Γλυφάδα, στα λιμάνια Ραφήνας, Ηρακλείου, Πάτρας, στην πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης, στις κεντρικές πλατείες Λάρισας, Βόλου, Πάτρας, όπως επίσης και στο δημαρχείο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Τις επόμενες μέρες θα εγκατασταθούν στο λιμάνι του Πειραιά, στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Καλλιμάρμαρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024