Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΛΑ.Ο.Σ.: Το «Πάνθεoν» των ιδιωτικοποιήσεων

ΛΑ.Ο.Σ.: Το «Πάνθεoν» των ιδιωτικοποιήσεων

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του εθνικού μας αερομεταφορέα, ο ΛΑ.Ο.Σ. με ανακοίνωση του επεσήμανε τα ακόλουθα: “Η Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση διατυμπάνιζε ότι είχε έτοιμη […]

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του εθνικού μας αερομεταφορέα, ο ΛΑ.Ο.Σ. με ανακοίνωση του επεσήμανε τα ακόλουθα: “Η Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση διατυμπάνιζε ότι είχε έτοιμη την λύση, στο «τσεπάκι της», για την<...>«Ολυμπιακή Αεροπορία». Μια λύση που αν και «έτοιμη» δεν κατάφερε να την υλοποιήσει εδώ και 4,5 χρόνια ως κυβέρνηση, ενώ ο εθνικός αερομεταφορέας συνέχιζε να απαξιώνεται, να υπονομεύεται και ο Ελληνικός λαός να πληρώνει με το υστέρημα του τα σπασμένα της ανικανότητας και των σκοπιμοτήτων του «φιλελεύθερου παραλογισμού», του «Δικομματισμού Α.Ε.».

Σήμερα μας παρουσιάζουν ως επίτευγμα, το ξεπούλημα του Εθνικού Αερομεταφορέα, με ένα «στρατηγικό» σχέδιο που εμπεριέχει συγκαλυμμένες σκοπιμότητες και δυσμενείς επιπτώσεις τόσο για το κοινωνικό σύνολο όσο και για την ευρύτερη ασφάλεια των πτήσεων.

Το «Πάνθεoν» των ιδιωτικοποιήσεων με την υποχρεωτική «εθελουσία έξοδο» χιλιάδων εργαζομένων συνεχίζεται, την στιγμή που το ασφαλιστικό μας σύστημα νοσεί.

Είναι ένα ακόμα δείγμα πολιτικής ανικανότητας, και αδυναμίας προσαρμογής των ευρωπαϊκών επιταγών στην ελληνική πραγματικότητα και στα εθνικά μας συμφέροντα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024