Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέα συγκέντρωση για το `ξεπούλημα των παραλιών` του Δήμου Καλυβίων Θωρικού

Νέα συγκέντρωση για το `ξεπούλημα των παραλιών` του Δήμου Καλυβίων Θωρικού

Νέα συγκέντρωση διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, μετά την αναβολή της περασμένης Κυριακής λόγω καιρού, ο δήμος Καλυβίων Θωρικού, διαμαρτυρόμενος για το “ξεπούλημα των παραλιών του”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή […]

Νέα συγκέντρωση διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, μετά την αναβολή της περασμένης Κυριακής λόγω καιρού, ο δήμος Καλυβίων Θωρικού, διαμαρτυρόμενος<...> για το “ξεπούλημα των παραλιών του”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.

Στη συγκέντρωση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα συμμετέχουν φορείς της περιοχής, κάτοικοι των Καλυβίων αλλά και εκπρόσωποι δήμων και κοινοτήτων του Σαρωνικού, του Βόλου, του Ναυπλίου και της Παλλήνης Χαλκιδικής, καθώς και μέλη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Αγίων Αποστόλων Χανίων και της Επιτροπής Διάσωσης του Σαρωνικού.

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, ο δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και φορέων της περιοχής, επικρίνουν την κυβέρνηση και κυρίως το υπουργείο Ανάπτυξης, ότι “κατήργησαν τον αιγιαλό για να νομιμοποιήσουν τα αυθαίρετα (συνολικού εμβαδού 7.000 τ.μ.) του ομίλου Μαντωνανάκη, ενώ παραχώρησαν στον ίδιο όμιλο και τη διπλανή – δημόσια παραλία, παρά τις δεσμεύσεις του υπουργού Ανάπτυξης Aκη Τσοχατζόπουλου, ότι θα αποδοθεί στο δήμο Καλυβίων”.

Όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος, “παρά τις υποσχέσεις του υπουργού, ο διευθύνων σύμβουλος των `Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων` κ. Χωμενίδης, προχώρησε μυστικά στην υπογραφή ιδιωτικής συμφωνίας με τον όμιλο `Αττικός Ήλιος` και παραχώρησε την παραλία και τον αιγιαλό από το 40ο έως το 42ο χλμ. έναντι 15.000 ευρώ ετησίως“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024