Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠεριφέρεια Ιονίων Νησιών: “Ionian Inspires” στη WTM
Κατά τη διάρκεια της WTM 2008

Περιφέρεια Ιονίων Νησιών: “Ionian Inspires” στη WTM

Ξεφεύγοντας από τις συνηθισμένες πρακτικές προβολής, η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών διοργάνωσε παράλληλα με την WTM την ειδική εκδήλωση “Ionian Inspires” σε κεντρικό κλαμπ στο κέντρο του Λονδίνου. Παρευρέθησαν ο κ. […]

Ξεφεύγοντας από τις συνηθισμένες πρακτικές προβολής, η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών διοργάνωσε παράλληλα με<…> την WTM την ειδική εκδήλωση “Ionian Inspires” σε κεντρικό κλαμπ στο κέντρο του Λονδίνου. Παρευρέθησαν ο κ. Louis de Bernieres, συγγραφέας του μυθιστορήματος “Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλλι”, η κα Lee Durrell, συγγραφέας και ο κ. Jim Potts, συγγραφέας και πρώην διευθυντής του Βρετανικού Συμβουλίου. Στην εκδήλωση προσήλθαν κορυφαία βρετανικά ΜΜΕ (“Sunday Times”, “Observer”, “BBC”, “Daily Mail”, “The Sun”, “The London Paper”, “Entertainment news” κ.λπ.).

Ο γενικός γραμματέας της ΠΙΝ, κ. Σωτήριος Βόσδου, οικοδεσπότης της εκδήλωσης, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, απεύθυνε χαιρετισμό και παρέδωσε στον κ. Louis de Bernieres τιμητική πλακέτα συνοδευόμενη από μία εικόνα του Αγ. Γερασίμου και την ειδική έκδοση της ΠΙΝ “Ιόνιοι Νήσοι”. Ανάλογα δώρα προσφέρθηκαν και στους Lee Durrell και Jim Potts αναγνωρίζοντας έτσι της συμβολή τους στην προβολή των Ιονίων. Πέραν της ανωτέρω εκδήλωσης ο κ. Βόσδου πραγματοποίησε επαφές με Tour Operators και στελέχη της αεροπορικής εταιρείας easyjet.

Στηρίζοντας την προσπάθεια της ανωτέρω εταιρείας για σύνδεση των Ιονίων Νησιών απ`ευθείας με την αγγλική αγορά (Κέρκυρα), η ΠΙΝ θα συμμετάσχει στην ενίσχυση της διαφημιστικής της καμπάνιας προς τα νησιά του Ιονίου. Πάντως, παρά την οικονομική κρίση, τα πρώτα μηνύματα από την Thomas Cook είναι ενθαρρυντικά, καθώς προβλέπεται με βάση τις μέχρι τώρα κρατήσεις για την Ελλάδα, αύξηση Aγγλων τουριστών κατά 7%. Αντίθετα, πτώση της τάξεως του 5% προβλέπεται για την Ισπανία.

Την ευθύνη του περιπτέρου της Περιφέρειας Ιονίων Νησιώνείχε η ΕΤΙΝ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024