Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠροώθηση της Κω στο Σταθμό Glasgow Central της Γλασκόβης
Η κινητή έκθεση θα επισκεφθεί Εδιμβούργο και Μάντσεστερ

Προώθηση της Κω στο Σταθμό Glasgow Central της Γλασκόβης

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού Κω, συνεχίζοντας το πρόγραμμα της τουριστικής προβολής στην αγγλική αγορά, ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Road Show της πόλης της Γλασκόβης σε έναν από τους μεγαλύτερους […]

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού Κω, συνεχίζοντας το πρόγραμμα της τουριστικής προβολής στην αγγλική αγορά,<...> ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Road Show της πόλης της Γλασκόβης σε έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους σιδηροδρομικούς σταθμούς Glasgow Central.

Η κινητή έκθεση που πραγματοποιήθηκε στις 28–30/01/2009, γνώρισε σημαντική επιτυχία και είχε μεγάλη ανταπόκριση από τους πολυάριθμους επισκέπτες (υπολογίζεται ότι καθημερινά περνούσαν από το σταθμό 220.000 επισκέπτες) καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία Ελληνικό περίπτερο στήθηκε μέσα στο Glasgow central station και διένειμε ενημερωτικό υλικό για την Ελλάδα και την Κω.

Η διάθεση των Aγγλων επισκεπτών για να μάθουν περισσότερα για την Κω ήταν πολύ θετική, ενώ το πλούσιο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό που διανεμήθηκε έγινε πραγματικά ανάρπαστο, μαγνήτισε ευχάριστα το ενδιαφέρον και προκάλεσε ερωτήσεις και συζητήσεις για τις ιδιαιτερότητες του προορισμού.

Στα γενικότερα συμπεράσματά μας συγκαταλέγουμε το γεγονός ότι οι Aγγλοι επισκέπτες από την Γλασκόβη δεν είχαν μέχρι σήμερα επαρκή ενημέρωση για το νησί της Κω. Οι ερωτήσεις και το ενδιαφέρον κλιμακώνονταν ιδιαίτερα για τις περιπτώσεις που ζητούσαν διακοπές εμπειριών και όχι μαζικού τουρισμού.

Το πρόγραμμα της κινητής έκθεσης στην Αγγλία συνεχίζεται με το Εδιμβούργο και το Μάντσεστερ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024