Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή του Ψηλορείτη στο αγγλικό κανάλι BBC
Στα πλαίσια σειράς εκπομπών

Προβολή του Ψηλορείτη στο αγγλικό κανάλι BBC

Λήψεις για αφιέρωμα στο τηλεοπτικό κανάλι της Αγγλίας BBC πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο και χθες, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στον Ψηλορείτη, πενταμελές συνεργείο του εν λόγω καναλιού. To συνεργείο του καναλιού ξεναγήθηκε […]

Λήψεις για αφιέρωμα στο τηλεοπτικό κανάλι της Αγγλίας BBC πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο και χθες, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου<...>, στον Ψηλορείτη, πενταμελές συνεργείο του εν λόγω καναλιού.

To συνεργείο του καναλιού ξεναγήθηκε στον Ψηλορείτη από μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ρεθύμνου, και μάλιστα σήμερα παρακολούθησε και τη λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο Ναό του Τιμίου Σταυρού. Χθες το απόγευμα επισκέφθηκαν τα Ανώγεια.

Η επίσκεψη του αγγλικού καναλιού στην ορεινή περιοχή του Ψηλορείτη, που έγινε υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου και σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ρεθύμνου, εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς εκπομπών του με τίτλο “Ελληνικός Μύθος σε σχέση με τα ορεινά συγκροτήματα της Ελλάδος”, που σκοπό έχουν να αναδείξουν όχι μόνο τα τοπία φυσικού κάλλους, αλλά και τη μυθολογία και λαογραφία κάθε περιοχής.

Στην περιήγηση των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου στον Ψηλορείτη ήταν παρών και ο νομάρχης Ρεθύμνου, κ. Γιώργης Παπαδάκης, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου, κ. Σωτήρη Μπάτρα, συνεχάρη τους εκπροσώπους του αγγλικού καναλιού για την πρωτοβουλία αυτού του ντοκιμαντέρ, που συμπεριλαμβάνει και την ορεινή περιοχή του Ψηλορείτη, και το οποίο παρέχει μεγάλη τουριστική προβολή στον τόπο μας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024