Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΡόβλιας: Αδικαιολόγητη η αναστολή κάθε αναπτυξιακής ενέργειας της Τεχνικής Βάσης
Υπεύθυνος Μεταφορών Κ.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ρόβλιας: Αδικαιολόγητη η αναστολή κάθε αναπτυξιακής ενέργειας της Τεχνικής Βάσης

Την ανησυχία του για το μέλλον της Τεχνικής Βάσης των Ολυμπιακών Αερογραμμών εξέφρασε ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Ντίνος Ρόβλιας, μιλώντας στην προχτεσινήεκδήλωση των […]

Την ανησυχία του για το μέλλον της Τεχνικής Βάσης των Ολυμπιακών Αερογραμμών εξέφρασε ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Ντίνος Ρόβλιας, μιλώντας στην προχτεσινή<...>εκδήλωση των Τεχνικών Ενώσεων της Ο.Α. για τη συμπλήρωση 50 χρόνων της εταιρίας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “μας προβληματίζει ιδιαίτερα η αδικαιολόγητη αναστολή κάθε ενέργειας αναπτυξιακής προοπτικής της Τεχνικής Βάσης και η απώλεια σημαντικών εσόδων, από την αδυναμία παροχής υπηρεσιών προς τρίτους. Οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι μεγάλες και πρέπει να καλυφθούν άμεσα, με αντικειμενικές προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ”.

“Η Τεχνική Βάση” τόνισε ο κ.΄Ρόβλιας, “κατάφερε, όχι μόνο να μεταφερθεί με επιτυχία, από το Παλαιό Αεροδρόμιο του Ελληνικού στο Νέο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, για την κατασκευή του οποίου είμαστε υπερήφανοι ως ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά διαθέτει εγκαταστάσεις που της επιτρέπουν να αισιοδοξεί εύλογα για μια αναπτυξιακή πορεία. Επιπλέον, φροντίσαμε να ανανεώσουμε το ανθρώπινο δυναμικό, με τις προσλήψεις του 1999, δημιουργώντας προϋποθέσεις για την διατήρηση της τεχνογνωσίας και βελτίωσης της θέσης της, στο παγκόσμιο αεροπορικό γίγνεσθαι.

Δυστυχώς, σήμερα, η έλλειψη σχεδίου για το μέλλον του Εθνικού Αερομεταφορέα δημιουργεί την βεβαιότητα, ότι η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί τον Όμιλο στη χρεοκοπία, στην απαξίωση, στη συρρίκνωση του ρόλου των εταιριών, στην παραχώρηση σοβαρού μεριδίου της αγοράς, που κατέχει η Ο.Α., στους ανταγωνιστές της και στην επιβάρυνσή της με ελλείμματα, τα οποία συνεχώς επιδεινώνονται και οδηγούν τελικά στην απαξίωση της εταιρίας”.

Στον προγραμματισμό του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κατέληξε ο κ. Ρόβλιας, “εντάσσεται, ένα νέο ξεκίνημα, για τον Όμιλο της Ολυμπιακής, με ένα βιώσιμο και σαφές στρατηγικό σχέδιο ανασυγκρότησης και οικονομικής ανάπτυξης. Με τον εξορθολογισμό του δικτύου και του στόλου, με την εξέλιξη της Τεχνικής Βάσης σε τεχνικό – επισκευαστικό κέντρο της Μεσογείου και της ευρύτερης περιοχής, με την ανάληψη μεγαλύτερης συμμετοχής και ευθύνης από το προσωπικό, με τη στρατηγική συνεργασία με διεθνή αερομεταφορέα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024