Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτη δικαιοσύνη οι ενοικιάσεις αεροσκαφών των Ολυμπιακών Αερογραμμών
Τεχνικές Ενώσεις Ο.Α.

Στη δικαιοσύνη οι ενοικιάσεις αεροσκαφών των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τις ενοικιάσεις αεροσκαφών της προηγούμενης Διοίκησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, τις οποίες θεωρούν εξαιρετικά δαπανηρές και ζημιογόνες για το όνομα και τη φήμη της Εταιρίας, κατέθεσαν χτεςοι […]

Μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τις ενοικιάσεις αεροσκαφών της προηγούμενης Διοίκησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, τις οποίες θεωρούν εξαιρετικά δαπανηρές και ζημιογόνες για το όνομα και τη φήμη της Εταιρίας, κατέθεσαν χτες<...>οι Τεχνικές Ενώσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Η προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη εντάσσεται στο εν εξελίξει σχέδιο νομικής δράσης των Τεχνικών της Ο.Α, που σκοπό έχει να αποκαλύψει στον ελληνικό λαό τις σκοτεινές πτυχές της ασκούμενης πολιτικής απαξίωσης του εθνικού αερομεταφορέα και να δώσει στη Δικαιοσύνη τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να μπορέσει να επιτελέσει το έργο της, υπερασπίζοντας ταυτόχρονα τη δημόσια περιουσία.

Οι Τεχνικές Ενώσεις δηλώνουν στον ελληνικό λαό ότι διεξάγουν έναν έντιμο αγώνα, που δεν υποκρύπτει συντεχνιακά συμφέροντα, αλλά ως στόχο έχει την ύπαρξη και ανάπτυξη του εθνικού αερομεταφορέα. Θεωρούν τον επιβάτη που ταλαιπωρείται από την ασκούμενη πολιτική του ΥΜΕ, φίλο και συμπαραστάτη και έχουν επιλέξει σ’ αυτή τη φάση του αγώνα τους να μην προβαίνουν σε κινήσεις που παρεμποδίζουν τη δυνατότητα μετακίνησης. Γι’ αυτό αγωνίζονται για τη διαφύλαξη της δημόσιας περιουσίας στο φως του ήλιου, αντικρίζοντας κατάματα την ελληνική κοινωνία, όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωση.

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών κ. Χατζηδάκη, σύμφωνα με τις οποίες υπαινίσσεται ότι Μηχανικοί Αεροπλάνων της Ολυμπιακής «κρύβονται» πίσω από συχνές βλάβες αεροσκαφών, οι Τεχνικές Ενώσεις απαντούν: Δεν δεχόμαστε μαθήματα αεροπορικής συνείδησης και τον καλούν όταν θίγει τέτοια ευαίσθητα θέματα να είναι πιο σοβαρός όπως η θέση του σαν Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών απαιτεί.

“Εάν ο κ. Χατζηδάκης” καταλήγουν οι Τεχνικοί “επιθυμεί να εντρυφήσει σε πράξεις που υποκρύπτουν υπόγεια συμφέροντα, του προτείνουμε να ερευνήσει την απώλεια των slots που ως γνωστό είναι δυσεύρετα και η εμπορική αξία τους εκτιμάται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Επειδή στη ζωή «πράγματα» αξίας εκατομμυρίων ευρώ δεν είθισται να χαρίζονται, αλλά να πωλούνται ή να ανταλλάσσονται, τον καλούμε να ενημερώσει εμάς και τον ελληνικό λαό για τα ανταλλάγματα που εισέπραξε η Ο.Α και κατ’ επέκταση το Ελληνικό Δημόσιο από τα «μεταβιβασθέντα» – σε άγνωστο για εμάς παραλήπτη – slots”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024