Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτις 16 Ιουνίου οι Πανελλήνιοι Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών

Στις 16 Ιουνίου οι Πανελλήνιοι Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών

Η Κέρκυρα θα φιλοξενήσει και φέτος τους Πανελλήνιους Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών, “Κέρκυρα 2007”, το Σάββατο 16 Ιουνίου. Οι αγώνες οργανώνονται από τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας, με την υποστήριξητης Γενικής […]

Η Κέρκυρα θα φιλοξενήσει και φέτος τους Πανελλήνιους Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών, “Κέρκυρα 2007”, το Σάββατο 16 Ιουνίου. Οι αγώνες οργανώνονται από τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας, με την υποστήριξη<...>της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του ΕΟΤ, της ΠΙΝ, της Νομαρχίας Κέρκυρας, του Δήμου Κερκυραίων και της ΑΝΕΔΚ.

Η συμμετοχή των σκαφών που θα αγωνιστούν προβλέπεται να είναι υπερδιπλάσια από την περσινή, με τη δυναμική παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδας Θοδωρή Κριτικού και Γιώργου Κατσαρού, αλλά και του δημοφιλούς Κερκυραίου τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, ως αγωνιζόμενου.

Τα σκάφη που θα αγωνιστούν θα είναι φουσκωτά σε κατηγορία αγωνιστική- sport, τα οποία αναπτύσσουν ταχύτητες που ξεπερνούν τα 80 μίλια και κατηγορία τουρισμού, τα οποία συνδυάζουν άνεση, κομψότητα και ταχύτητα. Παράλληλα με τους Αγώνες Φουσκωτών, για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν και Αγώνες Τζετ Σκι Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ιδιαίτερα θεαματικές επιδείξεις θαλάσσιου σκι, υδροπλάνου, αλλά και επιδείξεις μοντέρνου χορού και για τους πιο τολμηρούς θα πραγματοποιηθούν εναέριες βόλτες με το ιπτάμενο φουσκωτό του Γιάννη Χειμαριού.

Οι αγώνες, καθώς και οι εκδηλώσεις που θα τους πλαισιώσουν, θα διεξαχθούν στην γνωστή πίστα της Formula 1, στον όρμο της Γαρίτσας. Όλοι οι κάτοχοι φουσκωτών σκαφών που επιθυμούν να συμμετέχουν στους αγώνες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Ομίλου, κ. Σπύρο Κρητικό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024