Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνάντηση των επαγγελματιών του τουρισμού του Πόρου με τουριστικά γραφεία της Αθήνας
Workshops

Συνάντηση των επαγγελματιών του τουρισμού του Πόρου με τουριστικά γραφεία της Αθήνας

Η πρωτοβούλια της διοργάνωσης ανήκει στο Δήμο Πόρου, ο οποίος καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες για την ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί.

Με την αιγίδα του ΗΑΤΤΑ, Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, διοργανώνεται την προσεχή Τετάρτη 10 Ιουνίου συνάντηση των επαγγελματιών του τουρισμού του Πόρου με τουριστικά γραφεία της Αθήνας.
 
Στόχος της εκδήλωσης, είναι η γνωριμία, η ενημέρωση και η ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ των τοπικών επιχειρηματιών και των εκπροσώπων των τουριστικών γραφείων της Αθήνας προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να εμπλουτίσουν και να διαφοροποιήσουν το προϊόν τους σε μια προσπάθεια άμβλυνσης της εποχικότητας.
 
Η πρωτοβούλια της διοργάνωσης ανήκει στο Δήμο Πόρου, ο οποίος καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες για την ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Λ. Τσιλίδης, πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ: “Στόχος του Συνδέσμου είναι οι 12 μήνες τουρισμός μέσω της προβολής των καλά κρυμμένων μυστικών της Ελλάδας και δεν μπορούσαμε παρά να συμβάλλουμε στην προσπάθεια του Δήμου Πόρου. Ήδη, είμαστε συνδιοργανωτές στην έκθεση σκαφών EastMed Yacht Show, η οποία πραγματοποιείται στον Πόρο και  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής για την προώθηση και ανάπτυξη της Αθήνας και των άρρηκτα συνδεδεμένων νησιών του Αργοσαρωνικού, τα οποία έχουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, ως μία ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών προς τους ξένους τουρίστες“. 
 
Η εκδήλωση θα διαρκέσει από στις 15.30 – 19.00 στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos μέλος της Airotel, που βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου 114.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023