Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυζητήσεις για Ολυμπιακή, ΟΣΕ και οδική ασφάλεια
Συνάντηση Καραμανλή - Λιάπη

Συζητήσεις για Ολυμπιακή, ΟΣΕ και οδική ασφάλεια

Η σημερινή κατάσταση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, όπως επίσης και το μέλλον του ΟΣΕ, αποτέλεσαν δύο από τα σημαντικότερα θέματα συζήτησης κατά τη χτεσινή συνάντηση του Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, στο Μέγαρο Μαξίμου…

Η σημερινή κατάσταση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, όπως επίσης και το μέλλον του ΟΣΕ, αποτέλεσαν δύο από τα σημαντικότερα θέματα συζήτησης κατά τη χτεσινή συνάντηση του Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή με τον υπουργό<...>Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πιο συγκεκριμένα, συζήτησαν το θέμα της Ολυμπιακής μετά την απόφαση της διαιτησίας, του ΟΣΕ, καθώς από το νέο έτος μπαίνει σε νέα φάση και διαχωρίζονται οι δομές και η λειτουργία του, αλλά και το θέμα της οδικής ασφάλειας, με αφορμή τη χτεσινή κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο υπουργός δήλωσε αισιόδοξος για την ανάκαμψη του ΟΣΕ, υπογραμμίζοντας πως δεν θα ιδιωτικοποιηθεί, ενώ ελπίδες εξέφρασε και για την Ολυμπιακή, αφού η απόφαση της διαιτησίας προσφέρει σημαντικά επιχειρήματα στο ελληνικό δημόσιο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024