Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤουριστική προβολή της Θάσου στη Θεσσαλονίκη

Τουριστική προβολή της Θάσου στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις τουριστικής και πολιτιστικής προβολής της Θάσου στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου. Οι εκδηλώσεις, που τιτλοφορούνται “Θεσσαλονίκη-Θάσος: μια ανάσα, ένα ταξίδι”, διοργανώνονται από τον δήμο Θάσου […]

Σήμερα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις τουριστικής και πολιτιστικής προβολής της Θάσου στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του<...> Ναυτικού Ομίλου. Οι εκδηλώσεις, που τιτλοφορούνται “Θεσσαλονίκη-Θάσος: μια ανάσα, ένα ταξίδι”, διοργανώνονται από τον δήμο Θάσου και τους τοπικούς φορείς.

Ειδικότερα, από το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του ναυτικού ομίλου στην Καλαμαριά, θα λειτουργήσουν εκθέσεις δημιουργών από τη Θάσο, με έργα ζωγραφικής, κεραμοπλαστικής και γλυπτικής, ενώ στις 8 το βράδυ θα εμφανιστούν μουσικοχορευτικά συγκροτήματα.

Θα ακολουθήσει προβολή βίντεο με θέμα την τουριστική ανάπτυξη και τα θέρετρα του νησιού, αλλά και τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα, όπως λιόκαυτο, γλυκά κουταλιού και άλλες παραδοσιακές γεύσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024