Τελευταία νέα

Τραγωδία στην Κέρκυρα

Νεκρά βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιό τους δύο τα παιδιά οικογένειας Βρετανών τουριστών οι οποίοι παραθέριζαν στην Κέρκυρα. Οι γονείς τους επίσης βρέθηκαν σε κωματώδη κατάσταση, με συμπτώματα βαριάς δηλητηρίασης και […]

Νεκρά βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιό τους δύο τα παιδιά οικογένειας Βρετανών τουριστών οι οποίοι παραθέριζαν στην Κέρκυρα. Οι γονείς τους επίσης βρέθηκαν<...> σε κωματώδη κατάσταση, με συμπτώματα βαριάς δηλητηρίασης και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του νησιού.

Η οικογένεια βρέθηκε το πρωί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, από μία καθαρίστρια η οποία ειδοποίησε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου. Το δωμάτιο δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Τα δύο παιδιά βρέθηκαν νεκρά στα κρεβάτια τους και οι γονείς τους στο πάτωμα, σε κωματώδη κατάσταση.

Πρόκειται για τον Νιλ Σέφερτ 38 ετών από του Γουέϊκφιλντ, τη σύζυγό του Ρουθ-Εμι Μπίτσον, 29 ετών από το Ντιούσμπερι και τα δυο τους παιδιά, Ρόμπερτ και Χριστιάνα 6 και 5 ετών αντίστοιχα.

Η οικογένεια Σέφερτ είχε έρθει στην Κέρκυρα με πτήση τσάρτερ για διακοπές μιας εβδομάδας και έμενε σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση με βάση και τα στοιχεία που προέκυψαν από την ιατρική εξέταση των γονέων και των δύο νεκρών παιδιών, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η οικογένεια έπαθε ομαδική βαριά δηλητηρίαση από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα εξετάζονται όλες οι εκδοχές.

Σήμερα θα γίνει νεκροτομή των παιδιών, ενώ δείγματα θα σταλούν στην Πάτρα για τοξικολογική εξέταση, από την οποία θα διευκρινιστεί τι ακριβώς προκάλεσε τη δηλητηρίαση.

Εν τω μεταξύ στο νοσοκομείο της Κέρκυρας καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατηθούν στη ζωή οι δυο γονείς. Όπως έγινε γνωστό από υπευθύνους του νοσοκομείου, η κατάσταση των γονέων είναι εξαιρετικά κρίσιμη και είναι διασωληνωμένοι στην εντατική μονάδα.

Η εκτίμηση των γιατρών από τον τρόπο που βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο γονείς και παιδιά, είναι ότι όταν εκδηλώθηκε η δηλητηρίαση, οι γονείς προσπάθησαν να βοηθήσουν τα παιδιά τους γι αυτό και βρέθηκαν πεσμένοι στο πάτωμα κοντά τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024