Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥΜΕ: Έκδοση και διανομή οδηγού οδικής ασφάλειας

ΥΜΕ: Έκδοση και διανομή οδηγού οδικής ασφάλειας

Οδηγό οδικής ασφάλειας για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας ενόψει και των επικείμενων εξορμήσεων των Ελλήνων οδηγών και των οικογενειών τους κατά τη φετινή έξοδο του Πάσχα, εξέδωσε το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, όπως…

Οδηγό οδικής ασφάλειας για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας ενόψει και των επικείμενων εξορμήσεων των Ελλήνων οδηγών<...>και των οικογενειών τους κατά τη φετινή έξοδο του Πάσχα, εξέδωσε το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, όπως ανακοινώθηκε σε χτεσινή συνέντευξη τύπου.

Ο Οδηγός είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας και της συμβολής φορέων και Οργανισμών από τον Ιδιωτικό και το Δημόσιο Τομέα, των μελών και υποστηρικτών του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας `Πάνος Μυλωνάς` και ειδικών της οδικής ασφάλειας και εκπαίδευσης.

Ο οδηγός θα αναπαραχθεί σε 300.000 αντίτυπα και θα διανεμηθεί σήμερα και αύριο, Μεγάλη Τετάρτη και Πέμπτη, στα διόδια Ελευσίνας, Αφιδνών, Μαλγάρων και Πάτρας, όπως επίσης και στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024