Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςFedHATTA ΔΤ: Σειρά συναντήσεων του Λ. Τσιλίδη στην Κρήτη με Συνδέσμους-μέλη της FedHATTA για τον τουρισμό
Τουριστικοί Φορείς

FedHATTA ΔΤ: Σειρά συναντήσεων του Λ. Τσιλίδη στην Κρήτη με Συνδέσμους-μέλη της FedHATTA για τον τουρισμό

Στην Κρήτη ο Λ. Τσιλίδης για συναντήσεις και ενδυνάμωση του δικτύου της FedHATTA.

Την Κρήτη επισκέφθηκε ο πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, προκειμένου να συμμετάσχει στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, που αποτελεί μέλος της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Τσιλίδης πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις με τους Συνδέσμους – μέλη της FedHATTA στο Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Ρεθύμης, κ. Ευστράτιο Μπερέτη, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, κ. Στράτο Μαγκουσάκη, και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης, κ. Μιχάλη Κυριακάκη.
Οι συζητήσεις μεταξύ των προέδρων αφορούσαν τα θεσμικά και κλαδικά ζητήματα των οποίων η επίλυση αναβάλλεται επ’ αόριστον, κυρίως λόγω της δυσλειτουργικής συναρμοδιότητας των υπουργείων, με αποτέλεσμα να χρονίζουν σημαντικά θέματα, επιβραδύνοντας την αναπτυξιακή πορεία των τουριστικών υπηρεσιών.

Υπεύθυνη Ροής - TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023