Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΠαραίτηση του προέδρου του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής
Τουριστικοί Φορείς

Παραίτηση του προέδρου του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

Προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής έστειλε την παραίτηση του ο Ηρακλής Τσιτλακίδης χθες αργά το απόγευμα.

Προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής υπέβαλε αργά χθες το βράδυ την παραίτηση του ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Η επιστολή αναφέρει:Τ

Ο ΠΟΤΑΠ δημιουργήθηκε το 2004 με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της Πιερίας. Το τελευταίο διάστημα με την ενεργό ομαδική συνεισφορά και συμμετοχή σας, κατορθώσαμε όλοι μαζί επιτέλους την επαναδραστηριοποίησή του, ένα «άπιαστο» όνειρο πολλών χρόνων. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά στο πολύ μικρό αυτό χρονικό διάστημα, υπογράψαμε μνημόνιο συνεργασίας με τον επίσημο σύμβουλο του Υπουργείου Τουρισμού σηματοδοτώντας την μετεξέλιξη του ΠΟΤΑΠ σε διαχειριστή της περιοχής (DMO) και την κήρυξη της Πιερίας ως Πρότυπου Τουριστικού Προορισμού.

Ξεκινήσαμε να υλοποιούμε το πολιτιστικό καλεντάρι της Πιερίας και ταυτόχρονα συμμετείχαμε στην εθνική καμπάνια του ΕΟΤ όσον αφορά στην ορεινή «άλλη» Ελλάδα προβάλλοντας τον Όλυμπο και τα Πιέρια με το χιονοδρομικό του Ελατοχωρίου σε ειδική εκδήλωση στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου. Φιλοξενήσαμε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες με τους οποίους περιηγηθήκαμε τις ομορφιές του τόπου μας, προβάλλαμε την Πιερία μας συμμετέχοντας στις διάφορες τουριστικές εκθέσεις, συναντηθήκαμε με εκπροσώπους της βρετανικής αγοράς ώστε το 2024 να έχουμε τουριστικές αφίξεις από μια νέα και τεράστια αγορά και άλλα πολλά.

Ωστόσο λόγοι οι οποίοι θα αναλυθούν εν ευθέτω χρόνω καθώς και αυξημένες υποχρεώσεις το αμέσως επόμενο διάστημα, δεν αφήνουν το περιθώριο να ανταποκριθώ με συνέπεια και στο βαθμό που θα ήθελα, στις αυξημένες απαιτήσεις της ιδιαίτερα σημαντικής θέσης με την οποία με τιμήσατε, και με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω την παραίτηση μου από την Προεδρία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.

Θεωρώ περιττό να τονίσω πως η στήριξή μου στον ΠΟΤΑΠ είναι αταλάντευτη, και θα συνεχίσω να συμβάλλω στην προβολή της Πιερίας μας, ως απλός «στρατιώτης» του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024