Τελευταία νέα
ΑρχικήΑύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για τις Επιχειρήσεις Αττικής

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για τις Επιχειρήσεις Αττικής

Στις 14 Οκτωβρίου η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων των Επιχειρήσεων Αττικής ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 66,9 δισ. δρχ. για χρηματοδότηση του επενδυτικού προγράμματος του Ομίλου Επιχειρήσεις […]

Στις 14 Οκτωβρίου η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων των Επιχειρήσεων Αττικής ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 66,9 δισ. δρχ. για χρηματοδότηση του επενδυτικού προγράμματος του Ομίλου Επιχειρήσεις Αττικής<.> Εταιρία Συμμετοχών Α.Ε.
Η εταιρία θα ανακοινώσει εγκαίρως την έναρξη συγκέντρωσης κεφαλαίου και την ημερομηνία αποκοπής των δικαιωμάτων ευθύς μόλις εγκριθεί το ενημερωτικό δελτίο που κατετέθη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.
Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν από τις Επιχειρήσεις Αττικής για την απόκτηση του 38% της εταιρίας Γραμμές Στρίντζη Ναυτιλιακή Α.Ε. όπως έχει συμφωνηθεί με μετόχους της εταιρίας Στρίντζη προ έξι περίπου εβδομάδων και για τη στήριξη νέων επενδυτικών προγραμμάτων των Επιχειρήσεων Αττικής, των θυγατρικών της και των συνδεδεμένων εταιριών με τον Όμιλο.
Στόχος την Επιχειρήσεων Αττικής που με την ίδια συμφωνία αποκτούν πλειοψηφική συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Στρίντζη, είναι να συμβάλουν με γνώσεις, κεφάλαια και ότι άλλο δίνουν οι δυνατότητες των Επιχειρήσεων Αττικής έτσι ώστε η εταιρία Στρίντζης να αναπτυχθεί παράλληλα με την Superfast διατηρώντας συγχρόνως την αυτονομία της.
Για την Superfast θα προκύψουν οικονομίες κλίμακας και συνεργείες μεταξύ των δύο εταιριών σε επίπεδο υποστήριξης του έργου κάθε μιας από αυτές.
Ο πρόεδρος της εταιρίας ενημέρωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου 1999 μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου 1999, σημειώθηκε αύξηση του μεταφορικού έργου της εταιρίας κατά 14% σε επιβάτες, κατά 28% σε φορτηγά, και κατά 19% σε ΙΧ αυτοκίνητα σε σχέση με το αντίστοιχο 9μηνο του 1998.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024