Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈξι μνηστήρες για την Ολυμπιακή

Έξι μνηστήρες για την Ολυμπιακή

Έξι επιχειρηματικά σχήματα κατέθεσαν προσφορά για την αγορά του 51% της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Καταρχάς μέχρι πριν από την λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών στον σύμβουλο ιδιωτικοποίησης είχαν καταθέσει προτάσεις…

Έξι επιχειρηματικά σχήματα κατέθεσαν προσφορά για την αγορά του 51% της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Καταρχάς μέχρι πριν από την λήξη της προθεσμίας υποβολής<...> των προσφορών στον σύμβουλο ιδιωτικοποίησης είχαν καταθέσει προτάσεις τα εξής σχήματα:

  • Olympic Investors (με επικεφαλή τον δικηγόρο κ. Αλεξάκη).
  • Wex Ford (Αμερικανοί επιχειρηματίες)
  • New Wings (του επιχειρηματία Π. Βαρδινογιάννη)
  • Chrysler Aviation (με επικεφαλή τον Ελληνοαμερικανό Σ. Ράπη).
  • Gold Aviation (του επιχειρηματία Σ. Ρέστη)

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της προθεσμίας κατατέθηκε προσφορά και από την Αegean Airlines (του επιχειρηματία Θ. Βασιλάκη), η οποία συνοδευόταν από όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τις οικονομικές εγγυήσεις.

Είναι πάντως πολύ πιθανό οι προσφορές να αυξηθούν κατά μια ακόμα καθώς ο Όμιλος των Αυστραλών επιχειρηματιών που είχε λάβει μέρος στον προηγούμενο διαγωνισμό μέσω της Ι.Α.S. έχει ζητήσει παράταση λίγων ημερών για να καταθέσει προσφορά.

Η αξιολόγηση των προσφορών, κατά την οποία το σημαντικότερο ρόλο θα παίξουν οι εγγυητικές επιστολές και η οικονομική κατάσταση των εταιριών, θα ολοκληρωθεί πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024