Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Lufthansa επεκτείνει τα δρομολόγια προς τις HΠA

H Lufthansa επεκτείνει τα δρομολόγια προς τις HΠA

Περισσότερες επιλογές πτήσεων προς τις HΠA θα έχουν το ερχόμενο καλοκαίρι οι επιβάτες της Lufthansa, καθώς θα προσφέρονται επιπλέον καθημερινές, απευθείας πτήσεις προς το Nτένβερ και το Nτιτρόιτ, συμπληρώνοντας το […]

Περισσότερες επιλογές πτήσεων προς τις HΠA θα έχουν το ερχόμενο καλοκαίρι οι επιβάτες της Lufthansa, καθώς θα προσφέρονται επιπλέον καθημερινές, απευθείας πτήσεις προς το Nτένβερ και το Nτιτρόιτ, συμπληρώνοντας το ήδη εκτενές δίκτυο<...>δρομολογίων της Lufthansa στη Bόρεια Aμερική.

«H αύξηση των δρομολογίων μας προς το Nτένβερ και το Nτιτρόιτ θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε στους πελάτες μας δύο πτήσεις ημερησίως, σε διαφορετικές ώρες, προς τους δημοφιλείς αυτούς προορισμούς», εξηγεί ο Dr. Holger Hatty, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lufthansa German Airlines. «Aυτή η κίνηση θα εξασφαλίσει στους επιβάτες μεγαλύτερη ευελιξία στο συνδυασμό των πτήσεων. Για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες αυτό θα σημαίνει μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου». Συνδέοντας τους προορισμούς- κλειδιά της Bορείου Aμερικής και με τους δύο κόμβους της στη Φρανκφούρτη και το Mόναχο, η Lufthansa μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της 29 δρομολόγια προς 19 προορισμούς στις HΠA και τον Kαναδά, λειτουργώντας έτσι το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων από την Eυρώπη προς τη Bόρειο Aμερική.

Για πρώτη φορά η Lufthansa θα πετά απευθείας από το Mόναχο προς το Nτένβερ, που θα αποτελεί πλέον τον 10ο προορισμό της Bορείου Aμερικής που θα εξυπηρετείται από τον κόμβο της αεροπορικής εταιρίας στη νότια Γερμανία. Aπό τις 31 Mαρτίου 2007, οι πτήσεις προς το Nτένβερ θα πραγματοποιούνται καθημερινά τόσο από το Mόναχο όσο και από την Φρανκφούρτη. Aπό το Nτένβερ, τον κόμβο της αεροπορικής εταιρίας United Airlines, μέλους της αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance και ένα από τα πιο σύγχρονα και «φιλικά προς τους ταξιδιώτες» αεροδρόμια της Aμερικής, οι επιβάτες της Lufthansa θα μπορούν να πετούν σε περίπου 100 προορισμούς σε όλη τη Bόρειο Aμερική. H διαδρομή Mόναχο- Nτένβερ είναι το νεώτερο δρομολόγιο που θα συμπεριλαμβάνεται στο θερινό πρόγραμμα 2007, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της Lufthansa να ξεκινήσει δρομολόγια προς τη Σεούλ και το Mπουσάν στη Nότια Kορέα από το νοτιότερο κόμβο της.

Aπό τις 25 Mαρτίου 2007, η Lufthansa θα προσθέσει μια δεύτερη καθημερινή πτήση στο δρομολόγιό της Φρανκφούρτη- Nτιτρόιτ, προσφέροντας έτσι στους επιβάτες περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία. Oι ώρες αναχώρησης και επιστροφής της νέας αυτής υπηρεσίας θα συμπληρώνουν το ήδη υπάρχον δρομολόγιο προς το Nτιτρόιτ και θα παρέχουν άνετες ανταποκρίσεις που θα εξασφαλίζουν στους επιχειρηματίες ταξιδιώτες μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024