Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ British Airways εξοπλίζεται με αντιπυραυλικά συστήματα

Η British Airways εξοπλίζεται με αντιπυραυλικά συστήματα

Η αεροπορική εταιρία British Airways βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την αμυντική βιομηχανία “BAE” προκειμένου να εξοπλίσει τα 300 επιβατικά αεροσκάφη του στόλου της με αντιπυραυλικά συστήματα, σύμφωνα με δημοσίευμα της […]

Η αεροπορική εταιρία British Airways βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την αμυντική βιομηχανία “BAE” προκειμένου να εξοπλίσει<...> τα 300 επιβατικά αεροσκάφη του στόλου της με αντιπυραυλικά συστήματα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

Εκπρόσωπος της βρετανικής αεροπορικής εταιρίας δήλωσε ότι η βρετανική αμυντική βιομηχανία BAE είναι “μεταξύ πολλών εταιριών” με τις οποίες η British Airways συζητά το ενδεχόμενο εγκατάστασης αντιπυραυλικών συστημάτων στα αεροσκάφη της. Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι πρόκειται για `προσχέδιο` και σε αυτή τη φάση γίνονται συζητήσεις αν μπορούν να προσαρμοστούν αντιπυραυλικά συστήματα σε επιβατικά αεροσκάφη. Τα αντιπυραυλικά συστήματα με τα οποία είναι σήμερα εξοπλισμένα αεροσκάφη που μεταφέρουν ηγέτες κρατών στοιχίζουν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια, γράφει η Guardian.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024