Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚέρδη πάνω από τα αναμενόμενα για την Air France

Κέρδη πάνω από τα αναμενόμενα για την Air France

Όπως αναμενόταν τα κέρδη της αεροπορική εταιρίας Air France για την προηγούμενη χρονιά θα παρουσίαζαν μείωση, όμως η μείωση αυτή ήταν αρκετά μικρότερη από εκείνη που περίμεναν αναλυτές του χώρου. […]

Όπως αναμενόταν τα κέρδη της αεροπορική εταιρίας Air France<.> για την προηγούμενη χρονιά θα παρουσίαζαν μείωση, όμως<...> η μείωση αυτή ήταν αρκετά μικρότερη από εκείνη που περίμεναν αναλυτές του χώρου.

Τα λειτουργικά κέρδη της Air France συρρικνώθηκαν κατά 47%, φθάνοντας τα 235 εκατ. Ευρώ, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών δεν θα ξεπερνούσαν τα 157 εκατ. Ευρώ. Η Air France σε σχέση με πολλούς ανταγωνιστές της εξαρτάται λιγότερο από υπερατλαντικές πτήσεις, ενώ παράλληλα επωφελήθηκε από την κατάρρευση της ελβετικής Swissair και της βελγικής Sabena.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας υποχώρησαν σε ποσοστό 64% κατά το οικονομικό έτος που έληξε στα τέλη Μαρτίου, φθάνοντας τα 153 εκατ. Ευρώ, έναντι κερδών ύψους 421 εκατ. Ευρώ της περσινής χρονιάς. Τα λειτουργικά κέρδη της Air France συρρικνώθηκαν κατά 47%, στα 235 εκ. ευρώ, ξεπέρασαν όμως τις προβλέψεις των αναλυτών, που έκαναν λόγο για κέρδη ύψους 157 εκ. ευρώ. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Γαλλίας εξαρτάται λιγότερο έναντι των ανταγωνιστών του από υπερατλαντικές πτήσεις, ενώ παράλληλα επωφελήθηκε από την κατάρρευση της ελβετικής Swissair και της βελγικής Sabena.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024