Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜε άλλη μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα συνδέει την Αθήνα η easyJet

Με άλλη μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα συνδέει την Αθήνα η easyJet

Το νέο της δρομολόγιο από Αθήνα προς Παρίσι (Orly) άρχισε την Παρασκευή, 4 Μαΐου, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet. Η easyJet, που πετάει ήδη στο Μιλάνο, στο Λονδίνο (Luton […]

Το νέο της δρομολόγιο από Αθήνα προς Παρίσι (Orly) άρχισε την Παρασκευή, 4 Μαΐου, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet. Η easyJet, που πετάει ήδη στο Μιλάνο, στο Λονδίνο (Luton και Gatwick), αλλά και στο Βερολίνο, προσθέτει<...>ένα ακόμα φανταστικό προορισμό, το Παρίσι και προσφέρει ελκυστικές τιμές στην ελληνική αγορά.

Το Παρίσι θεωρείται το κέντρο της πολιτικής πρωτοπορίας, της ελεύθερης έκφρασης των ιδεών αλλά και της μόδας. Η πόλη του φωτός αποτελεί ένα μαγευτικό συνδυασμό αξιοθέατων, ευρωπαϊκής κουλτούρας και ρομαντισμού, στοιχεία που το καθιστούν αυτόματα έως το πιο περιζήτητο προορισμό στην Ευρώπη.

Στα πλαίσια των εορτασμών της έναρξης του νέου προορισμού, η easyJet σε συνεργασία με το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πρόσφερε μοναδικά αναμνηστικά δώρα στους επιβάτες της 1ης πτήσης. Ο χώρος επιβίβασης του αεροδρομίου διαμορφώθηκε ειδικά και οι επιβάτες της πτήσης ΕΖΥ4224, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχα εδέσματα και ποτά που ετοίμασε το ξενοδοχείο Sofitel ειδικά για την εκδήλωση. Ακολούθησε το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας λίγο πριν επιβιβαστούν οι επιβάτες στο αεροπλάνο.

Μέχρι τώρα η easyJet έχει μεταφέρει πάνω από 2 εκατ. επιβάτες από και προς την Αθήνα, 400.000 από τους οποίους ταξίδεψαν τους τελευταίους 12 μήνες. Υπολογίζεται ότι τους επόμενους 12 μήνες, φτάνοντας τις 6 καθημερινές πτήσεις (1 καθημερινό δρομολόγιο προς Βερολίνο, Μιλάνο, Παρίσι και Λονδίνο Luton, και αύξηση από 1 σε 2 καθημερινά δρομολόγια για Λονδίνο Gatwick), η easyJet θα μεταφέρει συνολικά πάνω από μισό εκατομμύριο από την Αθήνα για Λονδίνο, Μιλάνο, Βερολίνο και Παρίσι. Οι 100.000 από αυτούς αναμένεται να ταξιδέψουν στο Παρίσι.

Το δρομολόγιο Αθήνα – Παρίσι (Orly) θα εκτελείται καθημερινά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024