Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜέχρι το τέλος Νοεμβρίου οι τελικές διαδικασίες για την απόκτηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου οι τελικές διαδικασίες για την απόκτηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης της<...> Ολυμπιακής Αεροπορίας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στην αρμόδια επίτροπο της Κομισιόν, Λογιόλα Ντε Παλάθιο, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρίστος Βερελής.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη προθεσμία έχει δοθεί στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του εθνικού αερομεταφορέα, μέσω των τριών συμβούλων-τραπεζών, όπως επεσήμανε στην κ. Ντε Παλάθιο ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις προσφορές τους, αλλά και τα σχετικά αποδεικτικά (Proof of funds) εντός των επόμενων 15 ημερών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024