Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠροβλήματα τελικά στις πτήσεις της Ολυμπιακής σήμερα

Προβλήματα τελικά στις πτήσεις της Ολυμπιακής σήμερα

Παράνομες και καταχρηστικές κηρύχθηκαν εχθές από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι δύο 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε εξαγγείλει η Ένωση Ιπταμένων Συνοδών – Φροντιστών (ΕΙΣΦ) της Ολυμπιακής Αεροπορίας (από σήμερα […]

Παράνομες και καταχρηστικές κηρύχθηκαν εχθές από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι δύο 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις που<...> είχε εξαγγείλει η Ένωση Ιπταμένων Συνοδών – Φροντιστών (ΕΙΣΦ) της Ολυμπιακής Αεροπορίας (από σήμερα μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου), μετά από την σχετική προσφυγή της διοίκησης της εταιρίας. Οι φροντιστές έχουν ασκήσει το “δικαίωμα της εναντίωσης” και έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να μεταβούν στη νέα εταιρία, Ολυμπιακές Αερογραμμές, ενώ παράλληλα ζητούν την κατάργηση του νέου κανονισμού εργασίας που προβλέπει μειωμένες αποδοχές και περισσότερες ώρες απασχόλησης.

Πάντως τελικά θα δημιουργηθούν προβλήματα στις πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας σήμερα, μετά την απόφαση των μελών της Ένωσης Ιπταμένων Συνοδών – Φροντιστών (ΕΙΣΦ) της εταιρίας, να προχωρήσουν τελικά στην απεργία που είχαν εξαγγείλει. Οι φροντιστές της Ο.Α. φαίνονται να αποφάσισαν στη γενική συνέλευση του κλάδου τους εχθές να απέχουν από την εργασία τους, παρά το γεγονός ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ότι οι κινητοποιήσεις είναι παράνομες και καταχρηστικές. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της εταιρίας στα κατά τόπους αεροδρόμια. Σημειώνεται ότι οι ιπτάμενοι φροντιστές και συνοδοί της Αεροπλοΐας δεν απεργούν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024