Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Τι συνέβη
Αερομεταφορές

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Τι συνέβη

Δύο μεθυσμένοι Ρώσοι επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα της καμπίνας.

Ένα αεροπλάνο που ταξίδευε από το Μάντσεστερ της Αγγλίας στο Νταλαμάν της Τουρκίας προέβει σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας δύο μεθυσμένων ανυπάκουων Ρώσων.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δύο άνδρες επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα της καμπίνας και στη συνέχεια λόγω της διατάραξης της ασφάλειας της πτήσης πραγματοποιήθηκε η έκτακτη προσγείωση.

Τελικώς, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης. Σε έρευνα του χώρου και συγκεκριμένα στη θέση που καθόταν, βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.

Σε βάρος των δύο Ρώσων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών, διασάλευση της τάξης και έτερες παραβάσεις του Αεροπορικού Κώδικα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024