Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπιλογές 'Book with Confidence' από την Aegean
Αεροπορικές εταιρείες

Επιλογές 'Book with Confidence' από την Aegean

Όλες οι επιλογές που χρειάζονται οι επιβάτες για να σχεδιάσουν το επόμενο ταξίδι τους με μεγαλύτερη ευελιξία και σιγουριά.

Αλλαγές εισιτηρίων χωρίς rebooking fees, δέσμευση της κράτησης στην ίδια τιμή για περισσότερες μέρες και ταξιδιωτική ασφάλιση με COVID-19 κάλυψη χωρίς επιπλέον χρέωση, αποτελούν τις “Book with Confidence” επιλογές που έχει σχεδιάσει η Aegean για να μπορέσουν όλοι να προγραμματίσουν από σήμερα, τα μελλοντικά τους ταξίδια, με μεγαλύτερη ευελιξία και σιγουριά.

Καθώς προετοιμάζεται για την επανεκκίνηση των ταξιδιών μετά την πανδημία, η Aegean, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα “Book with Confidence” στο aegeanair.com, προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες να:

  • Επιλέξουν οποιαδήποτε κατηγορία εισιτηρίου καλύπτει τις ανάγκες τους για το μελλοντικό τους ταξίδι και να το αλλάξουν, αν χρειαστεί, χωρίς χρέωση αλλαγής. Κάνοντας κράτηση έως τις 28 Μαρτίου και για ταξίδια σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού, που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Οκτωβρίου 2021.
  • Αξιοποιήσουν την υπηρεσία “Hold my Booking”, δεσμεύοντας την επόμενη πτήση τους στην τιμή που επιθυμούν, από 3 ευρώ για τουλάχιστον 14 ημέρες. Επιλέγοντας την υπηρεσία έως και τις 24 Μαρτίου 2021, οι επιβάτες μπορούν να ολοκληρώσουν την κράτησή τους στην ίδια τιμή μέχρι και 14 μέρες αργότερα για πτήσεις εσωτερικού ή 20 μέρες αργότερα για πτήσεις εξωτερικού για να ταξιδέψουν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.
  • Σχεδιάσουν το ταξίδι τους ξέγνοιαστα χάρη στην υπηρεσία ταξιδιωτικής ασφάλισης, η οποία πλέον συμπεριλαμβάνει και κάλυψη για περιπτώσεις COVID-19, χωρίς επιπλέον χρέωση.

H Aegean, σε συνεργασία με την Mondial Assistance, τον μεγαλύτερο όμιλο παγκοσμίως σε επίπεδο ταξιδιωτικής φροντίδας, παρέχει στους επιβάτες της ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης, το οποίο περιλαμβάνει και κάλυψη COVID-19 χωρίς επιπλέον χρέωση, μία κάλυψη που έρχεται να προστεθεί αυτόματα στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιβάτες καλύπτονται σε επίπεδο έκτακτων περιστατικών, ιατρικών δαπανών και επιπλοκών σχετικών με τον COVID-19, που ενδέχεται να προκύψουν απροσδόκητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024