Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ αεροπορική Condor δελεάζει τους Γερμανούς τουρίστες με ειδικές τιμές για Ελλάδα
Η Condor θα προσφέρει 10.000 κουπόνια έκπτωσης 50 ευρώ για πτήσεις προς Ελλάδα

Η αεροπορική Condor δελεάζει τους Γερμανούς τουρίστες με ειδικές τιμές για Ελλάδα

Δελεαστικές τιμές (με εκπτωτικά κουπόνια) της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Condor προς τους Γερμανούς τουρίστες, σε μια κίνηση να αυξηθεί το τουριστικό ενδιαφέρον προς την Ελλάδα.

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Condor Airlines προσφέρει έκπτωση 50 ευρώ σε κάθε Γερμανό επιβάτη για πτήσεις προς Ελλάδα, σε μια κίνηση να προσελκύσει τους διστακτικούς Γερμανούς τουρίστες στην Ελλάδα, ύστυρα από μια μεγάλη πτώση στις κρατήσεις.

Σύμφωνα με το Reuters, τουριστικοί πράκτορες, όπως η TUI Germany (TT.L) (TUIGn.DE) και η μητρική της Condor, Thomas Cook (TCG.L), αναφέρουν μείωση στις γερμανικές κρατήσεις για την Ελλάδα το τρέχον έτος, μετά από ένα κύμα αντιγερμανικών διαμαρτυριών σε απάντηση της σκληρής στάσης έναντι της χώρας σχετικά με τα πακέτα διάσωσης του χρέους της.

Ο τουρισμός είναι μια ζωτικής σημασίας πηγή εισοδήματος για την Ελλάδα, αντιπροσωπεύοντας περίπου το ένα πέμπτο του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, είναι γερμανική του κόσμου μεγαλύτεροι καταναλωτές Εξωτερικών διακοπές.

“Ελπίζουμε η κίνηση αυτή να συμβάλει στην τόνωση του τουρισμού προς την Ελλάδα,” δήλωσε η Condor την περασμένη Δευτέρα, περιγράφοντας την πρότασή της ως τη δική της εκδοχή του ευρωπαϊκού ταμείου διάσωσης. Η εταιρεία δεν ανέφερε στο κατά πόσο η εκστρατεία θα μπορούσε να επηρεάσει τα περιθώρια κέρδους της -το μόνο που ανακοινώθηκε ήταν ότι θα προσφέρει μόνο 10.000 κουπόνια έκπτωσης 50 ευρώ.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο δικτυακό τόπο της Condor έδειξε ότι μια πτήση (χωρίς επιστροφή) από Φρανκφούρτη προς Κρήτη ή Ρόδο κοστίζει συνήθως περίπου 169-179 ευρώ, με τη φθηνότερη τιμή να ξεκινά από 109 ευρώ περίπου. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει περίπου 70 συνδέσεις την εβδομάδα από αεροδρόμια της Γερμανίας προς ελληνικούς προορισμούς.

Η TUI Γερμανίας, η οποία δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι οι κρατήσεις προς Ελλάδα μειώθηκαν κατά 1/3, ανέφερε ότι οι κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα έπεσαν έως και 10% φέτος και το γεγονός αυτό “πέρασε” ως χαμηλότερες τιμές των ξενοδοχείων στους πελάτες της. “Αυτό αποδίδει καρπούς, γιατί έχουμε δει σημάδια ανάκαμψης τις τελευταίες εβδομάδες”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρειας στο Reuters.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024