Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways ανακοινώνει καθημερινό δρομολόγιο για το Πουκέτ της Ταϊλάνδης
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways ανακοινώνει καθημερινό δρομολόγιο για το Πουκέτ της Ταϊλάνδης

Το νέο δρομολόγιο μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Πουκέτ θα ξεκινήσει 26 Οκτωβρίου 2014 και θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A330-200 δύο καμπινών, με 22 Pearl Business και 240 Coral Economy θέσεις.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διευρύνει το δίκτυό της στη Νοτιοανατολική Ασία με την έναρξη απευθείας δρομολογίου μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Πουκέτ.

Το Πουκέτ, το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης, έχει αναδειχθεί ως ένας από τους παγκοσμίως δημοφιλέστερους προορισμούς τόσο για διακοπές όσο και για συνταξιοδότηση. Βρίσκεται στην Θάλασσα Ανταμάν προσελκύοντας τους τουρίστες που το επισκέπτονται για τις παρθένες φυσικές παραλίες και για την ηλιοφάνεια που έχει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει 26 Οκτωβρίου 2014 και θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A330-200 δύο καμπινών, με 22 Pearl Business και 240 Coral Economy θέσεις. Οι πτήσεις έχουν προγραμματισθεί για να παρέχουν τη βέλτιστη συνδεσιμότητα μεταξύ του Πουκέτ και βασικών αγορών στην Ευρώπη και στον Κόλπο.

Το Πουκέτ θα γίνει ο δεύτερος πιο δημοφιλής προορισμός στην Ταϊλάνδη που εξυπηρετεί η Etihad Airways και ο έβδομος στη Νοτιοανατολική Ασία, μαζί με την Μπανγκόκ, τη Σιγκαπούρη, τη Μανίλα, την Κουάλα Λουμπούρ, την πόλη του Χο Τσι Μινχ, και την Τζακάρτα.

Ο James Hogan, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Έχουμε ένα πολύ πετυχημένο ιστορικό στην Ταϊλάνδη. Η πρωτεύουσά της, Μπανγκόκ, είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το προηγούμενο έτος, 742.759 επιβάτες της Etihad Airways ταξίδεψαν με προορισμό την Μπανγκόκ. Η επέκταση των πτήσεών μας στην χώρα με το καθημερινό δρομολόγιο προς Πουκέτ αποτελεί φυσική εξέλιξη για εμάς.

Το νησί αποτελεί σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο προορισμών αναψυχής της Etihad Airways και προσφέρουμε ελκυστικά δρομολόγια με απρόσκοπτες συνδέσεις σε 25 Ευρωπαϊκές πόλεις και πόλεις του Κόλπου. Αυτό περιλαμβάνει καθημερινές συνδέσεις με το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Μόναχο και το Παρίσι, επιπροσθέτως των βασικών αγορών του Κόλπου όπως είναι το Μπαχρέιν, η Ντόχα, το Μουσκάτ, το Κουβέιτ και το Ριάντ”.

Το Πουκέτ είναι ο ένατος προορισμός που ανακοινώνει η Etihad Airways το 2014. Ξεκίνησαν δρομολόγια προς τη Μεδίνα την 1η Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσουν το Τζαιπούρ (1η Απριλίου), το Λος Άντζελες (1η Ιουνίου), η Ζυρίχη (1η Ιουνίου), το Γερεβάν (2 Ιουλίου), η Ρώμη (15 Ιουλίου), το Περθ (15 Ιουλίου), το Πουκέτ (26 Οκτωβρίου) και το Ντάλλας (3 Δεκεμβρίου).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024