Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά της με 6 νέους προορισμούς το α' εξαμηνο του 2015
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά της με 6 νέους προορισμούς το α' εξαμηνο του 2015

Οι νέες υπηρεσίες θα αυξήσουν την κάλυψη δικτύου στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Καμπίνα πρώτης θέσης θα προστεθεί στις διαδρομές της Σιγκαπούρης, Μπρισμπέιν και Μόσχας.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα ξεκινήσει έξι νέα δρομολόγια κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές και βελτιωμένες συνδέσεις σε επιβάτες σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, θα αρχίσουν καθημερινές πτήσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της Μαδρίτης (Ισπανία) και του Εδιμβούργου (Σκωτία), στην ιστορική πρωτεύουσα της πολιτείας της Καλκούτας (Ινδία) και σε ένα από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά και κυβερνητικά κέντρα της Ανατολικής Αφρικής, την Εντέμπε (Ουγκάντα).

Η αεροπορική εταιρεία θα λειτουργεί ακόμα τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα προς Χονγκ Κονγκ, προορισμός που ξεχωρίζει στον τουριστικό τομέα και αποτελεί οικονομικό κέντρο, καθώς και τρεις πτήσεις την εβδομάδα στη ζωντανή πρωτεύουσα της Αλγερίας και τη μεγαλύτερη πόλη της, το Αλγέρι.

Επιπλέον, στις καθημερινές πτήσεις της Etihad Airways προς Μπρίσμπεϊν (Αυστραλία), που λειτουργούσαν μέχρι σήμερα μέσω Σιγκαπούρης, θα υπάρχει άμεση σύνδεση από τον Ιούνιο του 2015 προσφέροντας την πρώτη πτήση χωρίς στάση μεταξύ της πόλης και του Αμπού Ντάμπι. Το δρομολόγιο θα εκτελείται με τη χρήση Boeing 787-9 Dreamliner 3 τύπων θέσεων παρέχοντας την ολοκαίνουργη  Σουίτα πρώτης θέσης, Business Studio και σύγχρονα καθίσματα Smart Seat στην οικονομική θέση.

Οι επιπλέον αναβαθμίσεις υπηρεσιών που θα ισχύσουν από τον Ιούνιο του 2015, περιλαμβάνουν την παρουσία αεροσκαφών κατηγορίας Airbus A330-300 τριών τύπων θέσεων σε καθημερινές πτήσεις προς Σιγκαπούρη, και Boeing 787-9 Dreamliner στις νυχτερινές πτήσεις προς Μόσχα, σηματοδοτώντας την έναρξη της λειτουργίας των καμπινών πρώτης θέσης και στα δύο δρομολόγια.

Ο James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: “Η παγκόσμια ανάπτυξη του δικτύου μας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 αποτελεί ένα μακροπρόθεσμο όραμα που προσφέρει στους επιβάτες ένα ευρύ φάσμα προορισμών και συνδέσεων μέσω Άμπου Ντάμπι ως κόμβο της  tihad Airways. Αυτοί οι νέοι προορισμοί έχουν επιλεχθεί για να επεκτείνουν το δίκτυό μας και να δώσουν μεγαλύτερες επιλογές στους πελάτες στις αγορές με στρατηγική σημασία όπως η Ευρώπη, η Ασία και η Αφρική.

Η επέκταση θα δημιουργήσει επίσης νέες ευκαιρίες για την ενίσχυση των συμφωνιών κοινού κωδικού και θα ενδυναμώσει συμφωνίες με βασικούς εταίρους άλλων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Virgin Australia, Jet Airways, Air Seychelles, Air Europa και την Kenya Airways. Για παράδειγμα, οι τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις μας μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Χονγκ Κονγκ, θα συνδυαστούν με τις τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις της Air Seychelles ώστε να παρέχεται στους επιβάτες καθημερινή σύνδεση”.

Το παγκόσμιο δίκτυο επιβατών και cargo της Etihad Airways θα αυξηθεί σε 107 προορισμούς μετά την επέκταση του δικτύου κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015. Το σύνολο των 107 προορισμών περιλαμβάνει πέντε νέα δρομολόγια ,που έχουν ήδη ξεκινήσει φέτος στην Μεδίνα, την Τζαϊπούρ, τη Ζυρίχη, το Λος Άντζελες και το Ερεβάν καθώς και τέσσερις επερχόμενες υπηρεσίες προς Περθ, Ρώμη, Πουκέτ και Ντάλας, οι οποίες αρχίζουν τη λειτουργία τους μέσα στο 2014.

Η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει επίσης να αυξάνει τη συχνότητα των υφιστάμενων υπηρεσιών της κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, προσφέροντας στους επιβάτες ακόμα πιο ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές επιλογές. Το συγκεκριμένο ευρύ δίκτυο θα προστεθεί σε σημαντικές αγορές σε ολόκληρη την Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Ινδική Ηπειρωτική περιοχή

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ανάπτυξης του στόλου της Etihad Airways, εννέα αεροσκάφη  τριών τύπων θέσεων έχουν προγραμματιστεί για παράδοση το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, Airbus Α380, Boeing 787-9 Dreamliners και A320 κατηγορίας Airbus.

Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει σήμερα 102 αεροσκάφη στο στόλο της, με πάνω από 210 επιπλέον αεροσκάφη σε αναμονή, καθώς και τα δικαιώματα αγοράς για 81 επιπλέον αεροσκάφη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024