Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Meridian Aviation, με πτήσεις στην Ελλάδα, σταμάτησε τη λειτουργία της
TOs

Η Meridian Aviation, με πτήσεις στην Ελλάδα, σταμάτησε τη λειτουργία της

Η εταιρεία Meridian Aviation Ltd, με βάση της το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου και η οποία προωθούσε πτήσεις των Olympic Holidays, Sunvil, Corfu Villas (της Kuoni) και Newmarket Holidays σε Κρήτη, Ζάκυνθο και Ρόδο, έπαυσε τις δραστηριότητές της την περασμένη Τετάρτη.

Η εταιρεία Meridian Aviation Ltd, με βάση της το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου και η οποία κυρίως πωλούσε αεροπορικές θέσεις στην εταιρεία Small Planet Airlines, με έδρα τη Λιθουανία, σταμάτησε τη λειτουργία της. Δεν έχει γίνει καμία δήλωση από την εταιρεία, αν και ο Noel Josephides, πρόεδρος της Abta και ιδιοκτήτης της Sunvil, επιβεβαίωσε το κλείσιμο της Meridian. “Οι λίγοι Tour Operators που συνεργάζονταν με τη Meridian συνομιλούν κατευθείαν πλέον με τη Small Planet, η οποία συνεχίζει τη δραστηριότητά της”, δήλωσε.

Η Olympic Holidays, η οποία είχε και το μεγαλύτερο αριθμό θέσεων με τη Meridian,  διαβεβαίωσε τους τουριστικούς πράκτορες ότι οι διακοπές των πελατών τους θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η Meridian ειδικευόταν σε πτήσεις προς την Ελλάδα με τη Small Planet Airlines από το Gatwick, το Manchester και το Birmingham προς  Κρήτη, Ζάκυνθο και Ρόδο. Ο εμπορικός διευθυντής της Olympic Holidays κ. Φώτης Λαμπριανίδης δήλωσε: “Συνεργαζόμασταν με τη Meridian, αλλά τώρα η σχέση αυτή έχει ‘μεταφερθεί’ στη Small Planet Airlines. Δεν έχει αλλάξει κάτι και το πρόγραμμά μας συνεχίζεται κανονικά. Οι πληρωμές μας πάνε κατευθείαν στην αεροπορική εταιρεία, έτσι ώστε κανείς από τους πελάτες μας να μην υποχρεωθεί να πληρώσει επιπλέον”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024