Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΨηφιακές διακρίσεις για το αεροδρόμιο της Αθήνας
Αεροδρόμια

Ψηφιακές διακρίσεις για το αεροδρόμιο της Αθήνας

Βραβείο 'Lovie' για τη νέα ιστοσελίδα του αεροδρομίου, πρώτο βραβείο 'Webit' για το Β2Β blog του ΔΑΑ για τις αεροπορικές εταιρείες.

Μία σημαντική διάκριση απέσπασε τον Οκτώβριο η νέα ιστοσελίδα του αεροδρομίου Αθηνών, κερδίζοντας το “Αργυρό Βραβείο” στο πλαίσιο των πανευρωπαϊκών βραβείων “Lovie”, στην κατηγορία Travel/Tourism Website. Το νέο www.aia.gr διακρίθηκε για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την εύκολη και χρηστική πλοήγηση αλλά και τη διαδραστική δημιουργικότητα.

Τα Lovie Awards είναι ο μοναδικός πανευρωπαϊκός διαγωνισμός που παρακολουθεί και αναγνωρίζει τη δημιουργικότητα και τα επιτεύγματα της ευρωπαϊκής διαδικτυακής κοινότητας, σε επίπεδο websites, videos, apps, online διαφήμισης και κοινωνικών έργων (social works). Το όνομά τους το χρωστούν στην Ada Lovelace (1815-1852), δημιουργό του πρώτου αλγόριθμου, που σήμερα θεωρείται από πολλούς ως η πρώτη προγραμματίστρια στον κόσμο.

Το νέο site του αεροδρομίου αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τις εταιρείες WebSeed και Mozaik.



Πρώτο βραβείο για το B2B BLOG του ΔΑΑ:
Το πρωτοποριακό Β2Β Blog του ΔΑΑ, ένα “εικονικό lounge portal” για καθημερινή επικοινωνία και παροχή πληροφορίας προς τις αεροπορικές εταιρείες, κατέκτησε την πρώτη θέση το Νοέμβριο στην Κωνσταντινούπολη, στην κατηγορία Business to Business, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου “Webit” για την online καινοτομία. Το blog του αεροδρομίου βραβεύθηκε για το σχεδιασμό, την καινοτομία και τη χρηστικότητα που προσφέρει.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024